VIDEO. Patronii de hoteluri si de restaurante din Timisoara au iesit iar in strada. “Suntem la capat de drum!”, au atras atentia protestatarii

Patronii de hoteluri si restaurante din Timisoara, reuniti in asociatia HoRa Timimisoara, au organizat un nou protest, pentru a atrage atentia guvernantilor asupra problemelor din acest sector de activitate. In acest fel, patronii din industria ospitalitatii banatene s-au alaturat protestului initiat de HoRa Bucuresti.


“Suntem adusi in pragul falimentului, ca urmare a deciziilor autoritatilor, nesustinute de nicio statistica stiintifica”, este mesajul disperat transmis de Corina Macri, presedinta HoRa Timisoara.

Potrivit declaratiilor culese din zona protestului de jurnalistii TV Europa Nova (vezi VIDEO), pagubele inregistrate de industria ospitalitatii din 14 martie 2020, data restrictiilor impuse patronilor de hoteluri si restaurante, pana in prezent ar fi de peste 3 miliarde de euro.

“Suntem singurul sector de activitate care a suferit pierderi atat de mari de la inceputul pandemiei, iar, in prezent, nici nu ne putem vaccina personalul cu prioritate, desi suntem inclusi in domeniile de risc in lupta cu pandemia”, a declarat unul dintre participantii la protest.

Corina Macri a mai transmis ca, in industria ospitalitatii, pana la ora actuala, s-au concediat peste 120.000 de angajati, 120.000 de companii sunt in faliment sau in pragul falimentului, iar pierderea pe fiecare unitate este de 120.000 de euro pe an. “Suntem la capat de drum!”, atrage atentia Corina Macri. (Mara Ion)

Leave a Reply