Ion Tiriac, atacat dur de sotul Serenei Williams, dupa meciul castigat de americanca impotriva Simonei Halep, la Australian Open

Dupa ce, in urma cu cateva saptamani, miliardarul Ion Tiriac o sfatuia pe Serena Williams sa se retraga din tenis, sub pretextul ca are deja 39 de ani si multe kilograme in plus, astazi, americanca a invins-o fara probleme pe Simona Halep, in sferturi, la Australian Open, demonstrand ca inca poate juca tenis la nivel inalt.


Imediat dupa incheierea meciului in care Serena Williams a castigat cu 6-3, 6-3, Alexis Ohanian i-a transmis un mesaj dur lui Ion Tiriac.

“Bun lucru ca nimeni nu-l asculta pe rasistul, sexistul si clovnul (n.r. – clovn cu emoticon) de Ion Tiriac”, a scris Ohanian, redistribuind un tweet al WTA, in care se arata ca Serena Williams s-a calificat in semifinala de Grand Slam cu numarul 40 din cariera.

Conflictul dintre cei doi a izbucnit, la inceputul acestui an, dupa ce presedintele FR Tenis a declarat ca jucatoarea americana ar trebui sa se retraga, deoarece nici varsta, nici greutatea nu-i mai permit sa joace bine.

“La varsta asta (n.r. – 39 de ani) si la greutatea pe care o are acum, nu se deplaseaza atat de usor pe cat se deplasa acum 15 ani. Serena a fost o jucatoare senzationala. Daca ar avea putina decenta, s-ar retrage. Din toate punctele de vedere”, a declarat Tiriac in emisiunea Reteaua de idoli, de la TVR.

Alexis Ohanian, sotul Serenei Williams, a reactionat la afirmatiile fostului tenismen, comentand la o postare cu un articol din presa internationala, care a preluat declaratiile lui Tiriac.

“Pot sa spun ca nimeni nu da doi bani pe ce crede Tiriac”, a scris Ohanian.

“A trebuit sa caut pe Google… se pare ca fata mea de trei ani are mai multe victorii de Grand Slam decat aceast clovn (n.r. – clovn ilustrat prin emoticon)”, a continuat el si dupa un timp a postat pe contul lui urmatorul mesaj: “2021 si nicio retinere cand un clovn rasist/sexist care se exprima public se ia de familia mea”, a mai spus Ohanian. (Carla Radulescu)

Leave a Reply