ALERTA! Directia Fiscala a Primariei Timisoara, potential focar de Covid-19! In fiecare zi, sute de persoane se inghesuie la coada pentru a-si plati taxele si impozitele locale

Directia Fiscala a Primariei Timisoara risca sa devina focar de Covid-19 si sa fie plasata in carantina, in perioada imediat urmatoare, din cauza sutelor de persoane care se inghesuie, zilnic, sa-si plateasca taxele si impozitele pentru a beneficia de reducerea de 10%, care se acorda tuturor celor ce-si achita darile pana in 31 martie.


Desi oamenii poarta masca de protectie, ca masura esentiala impotriva raspandirii coronavirusului, nerespectarea distantei minime obligatorii de 2 metri intre persoanele aflate la coada poate favoriza si accelera transmiterea bolii, in aceste zile cand Timisoara se apropie de o rata de infectare de 7 persoane la mia de locuitori.

“O imagine proasta orasul nostru, in plina pandemie, cu restrictiile de rigoare, cu zeci de persoane care se inghesuie sa intre la casieriile Directia Fiscale a Primariei Timisoara. Nici urma de politie locala, care sa impuna respectarea regulilor de protectie anti-Covid.

Devine cat se poate de clar ca, o persoana infectata, poate transmite virusul altora din jurul sau, mai cu seama ca asteptarea este mai mare de 15 minute, cat se considera ca nu exista pericolul contaminarii. Am trecut prin zona cu o delegatie de oameni din Franta, care s-au aratat extrem de mirati de modul in care se respecta restrictiile pandemice la Timisoara, oras care este la un pas de intrarea in carantina”, ne-a declarat un om de afaceri.

Pentru contribuabilii din Timisoara care nu doresc sa riste o eventuala infectare cu Covid-19, reamintim ca taxele si impozitele se pot plati si online, pe site-ul www.dfmt.ro, iar teremenuil limita pana la care se pot achita darile, pentru a beneficia de reducerea de 10%, este 31 martie.

De asemenea, de acest bonus beneficiaza si persoanele juridice care-si achita taxele si impozitele locale pana la sfarsitul lunii. (Mara Ion)

 

Leave a Reply