Iulius Town Timisoara, deschis pana la ora 20, de luni pana vineri, cu ample masuri de siguranta. In weekend, functioneaza hypermarketul Auchan, farmaciile, curatatoriile, pet shop-urile, fast-food-urile si restaurantele in regim take-away si delivery (P)

Siguranta si sanatatea este prioritatea noastra, a tuturor. Odata cu implementarea noilor masuri de combatere a pandemiei in Timisoara, Iulius Town isi actualizeaza programul, astfel: de luni pana vineri va functiona in intervalul orar 10-20, iar in zilele de sambata si duminica raman deschise locatiile de stricta necesitate. Acum, cel mai important este sa fim responsabili, astfel ca mentinem nivelul ridicat al masurilor de preventie, pe care le poti consulta online – https://www.iuliustown.ro/ro/siguranta.


Incepand de astazi, 8 martie 2021, Iulius Town functioneaza in intervalul orar 10-20, de luni pana vineri, pentru o perioada de 14 zile. In timpul saptamanii, timisorenii au acces la toate magazinele si serviciile, cu respectarea masurilor de siguranta si distantare fizica, iar la restaurantele si cafenelele din zona foodcoourt sau din parc, preparatele pot fi comandate in regim to go sau prin platforme de delivery.

In urmatoarele doua weekend-uri, sambata si duminica, 13 – 14 martie si 20 – 21 martie 2021, in Iulius Town vor fi deschise hypermarketul Auchan, farmaciile, curatatoriile si pet shop-urile. In acelasi timp, preparatele de la restaurante, cafenele si fast-food-uri vor fi accesibile in regim take-away sau prin platforme de delivery.

Iulius Town dispune de cea mai mare suprafata de retail din regiune, ceea ce ii asigura un spatiu generos pentru public. Mai mult, Iulius Town are implementat un sistem de de tracking, care permite raportarea densitatii din mall si ajustarea masurilor in functie de aceasta.

In plus, clientii au la dispozitie o platforma video online pentru vizualizarea gradului de ocupare, accesibila pe site – https://www.iuliustown.ro/ro/gradocupare. De asemenea, sistemul de ventilatie functioneaza cu un procent de 100% aer proaspat, fara recirculare.

Pachetul de actiuni de prevenire si distantare fizica implementate in Iulius Town inca de anul trecut continua sa fie respectat cu strictete. Fluxurile de intrare/iesire sunt reorganizate diferentiat, iar la intrare sunt termoscannere pentru monitorizarea temperaturii, covoare profesionale impregnate cu substante active, dispensere cu dezinfectant si personal instruit pentru a monitoriza respectarea normelor de siguranta. Accesul este permis doar cu purtarea mastii de protectie, iar la intrari sunt amplasate automate de vending cu masti si dezinfectant.

Pentru mentinerea distantarii fizice, capacitatea lifturilor este limitata, fluxul pe scarile rulante si fixe este diferentiat pentru urcare/coborare, iar in zonele de asteptare exista semnalistica ce evidentiaza pastrarea distantei. Se desfasoara actiuni permanente de dezinfectie, inclusiv cele generale prin nebulizare, care actioneaza si pentru sistemele de ventilatie.

Lista completa a masurilor este disponibila pe www.iuliustown.ro/ro/siguranta. (I.P.)

 

Leave a Reply