FLAGRANT. Dealer de droguri de mare risc din Timisoara, saltat de mascati in timp ce incerca sa plaseze aproape 100 g de amfetamina

Procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism – Serviciul Teritorial Timisoara au dispus retinerea pe o perioada de 24 de ore a unui inculpat, in varsta de 29 de ani, pentru savarsirea infractiunii de trafic de droguri de mare risc, in forma continuata.


In cauza s-a retinut faptul ca, inculpatul, in mod repetat si in baza aceleasi rezolutii infractionale, a procurat si comercializat droguri de mare risc, in vederea obtinerii unor foloase materiale injuste.

La data de 04.03.2021, procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism – Serviciul Teritorial Timisoara impreuna cu ofiteri de politie judiciara din cadrul S.C.C.O. Caras-Severin si B.C.C.O. Timisoara au efectuat o actiune de prindere in flagrant a inculpatului, in timp ce acesta incerca sa comercializeze cantitatea de 92,7 grame de amfetamina, contra sumei de 3.100 lei.

Ulterior activitatii de prindere in flagrant, a fost efectuata o perchezitie domiciliara la locuinta inculpatului, ocazie cu care a fost identificata si ridicata cantitatea de aproximativ 1 kg de amfetamina.

La data de 05.03.2021, Tribunalului Timis a dispus arestarea preventiva a inculpatului, pentru o perioada de 30 de zile.

Suportul de specialitate a fost asigurat de catre Directia Operatiuni Speciale. Actiunea a fost efectuata cu sprijinul jandarmilor din cadrul Inspectoratului Judetean de Jandarmi Caras-Severin. (I.P.)

Leave a Reply