DOLIU la Directia Regionala a Finantelor Publice Timisoara. Directorul executiv Ladislau Elek a decedat in urma unui infarct

Veste absolut socanta pentru toti finantistii din vestul tarii, in aceata dimineata! Aradeanul Ladislau Ioan Elek, director executiv Colectare al Directiei Generale Regionale a Finantelor Publice (DGRFP) Timisoara, coordonatorul activitatii de colectare a impozitelor din toate judetele arondate directiei, unul dintre adjunctii lui Cristian Mocan, a decedat in urma unui infarct.


Acesta a fost transportat, ieri, la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Arad, dupa ce a acuzat o raceala, iar starea sa de sanatate s-a tot inrautatit. In ciuda eforturilor medicilor, finantistul aradean in varsta de 63 de ani nu a mai putut fi salvat.

Potrivit presei locale din Arad, Ladislau Elek se pregatea sa fie avansat in conducerea nationala a ANAF, ca adjunct. Ladislau Elek a fost avansat la varful Directiei Regionale a Finantelor Timisoara in 2013, cand ocupa functia de director adjunct al Administratiei Finantelor Publice Arad, iar in 2019, dupa “mazilirea” lui Ioan Dragomir, a ocupat, temporar, si functia de director general al DGRFP Timisoara.

Ladislau Elek nu a facut niciun secret ocult din pozitia sa de mare maestru intr-o loja masonica si din faptul ca facea parte din Ordinul Templerilor. Sincere condoleante familiei indoliate. (I.P.)

Leave a Reply