O judecatoare ii da o replica usturatoare lui Florin Citu, dupa ce premierul i-a numit “teroristi” pe antivaccinisti

Judecatoarea Madalina Afrasinie de la Tribunalul Bucuresti avertizeaza, intr-un mesaj postat pe retelele de socializare, ca restrictiile si masurile in forta luate impotriva romanilor in timpul pandemiei nu vor face altceva decat sa agraveze instrainarea dintre oameni.


De altfel, aceasta adancire a faliei se vede in felul in care insusi premierul Florin Citu si-a permis vineri, 13 martie 2021, sa-i catalogheze drept „teroristi” pe cei care indraznesc sa se opuna tiraniei sanitare, a subliniat magistrata TMB,  chiar daca nu l-a nominalizat explicit pe prim-ministru.

„In Romania, de un an de zile, exista o campanie impotriva acestor actiuni pe care le ia Guvernul de a opri pandemia. Exista o campanie impotriva portului mastii in spatiul public. Exista o campanie impotriva masurilor de distantare. Si exista o campanie impotriva vaccinarii. Va spun ca, din punctul meu de vedere, aceste actiuni sunt similare cu actiuni ale unor teroristi. Pentru ca a zadarnici aceasta actiune, aceasta activitate a Guvernului, care are ca obiectiv imbunatatirea sanatatii tuturor romanilor, este o actiune care incearca sa submineze autoritatea statului”, este declaratia premierului Citu, care a revoltat-o pe Madalina Afrasinie.

Iata mesajul integral al judecatoarei Madalina Afrasinie:

„Dupa un an de la debutul <plandemiei>, stim ca… nu stim nimic! Am renuntat la drepturi, am acceptat sa purtam carpe pe gura si nas, ne-am imbolnavit, ne-am vaccinat, ne-am instrainat unii de ceilalti, ne-am canibalizat, ca sa ce? Dupa un an suntem la fel. <Ne inchid> pentru ca este cea mai simpla metoda cand habar nu au ce sa faca… Nu a dat rezultate anul trecut, nu va avea efect nici anul acesta. Si totul ca sa… continuam sa ne instrainam, sa ne insultam si sa ne impartim in vaccinati si ‘teroristi’… Un alt an in care nu vom fi noi…” (V.E.)

Leave a Reply