PE SURSE. Sef nou la Sectia 3 Politie Timisoara, dupa implicarea mai multor agenti in ranirea unui tanar care s-a opus incatusarii

Conducerea Politiei Municipiului Timisoara a luat o prima masura organizatorica, dupa scandalul de la Sectia 3, cu mai multi agenti implicati in ranirea unui tanar, respectiv fracturarea unui brat, in timpul unei proceduri de incatusare.


Potrivit surselor noastre din PMT, dupa ce, in urma cu cateva zile, adjunctul sefului Politiei Municipiului Timisoara, comisarul Ionel Iacobescu, i-a audiat pe agentii care au participat la acel incident, in cadrul cercetarii imprejurarilor in care s-a produs ranirea tanarului care s-a opus incatusarii, prima masura a fost comunicata, marti, 23 martie.

Astfel, din dispozitia sefului PMT, comisarul Claudiu-Sorin Catuna, seful Sectiei 3 Politie, a fost mutat pe aceeasi functie la Sectia 2 Politie, iar in locul sau a venit comisarul Emil Andrei, care a condus Sectia 2 Politie. O rocada intre sefii celor doua sectii care, probabil, are menirea de a sparge “bisericutele” care s-au format in Sectia 3, in contextul in care incidentul nu a fost raportat superiorilor.

Sa mai spunem ca, dupa ce a rezolvat aceasta criza de sistem, seful Politiei Municipiului Timisoara, comisarul sef Daniel Draguta, asteapta cu emotie momentul avansarii sotiei sale, inainte de termen, de la gradul de inspector la cel de inspector principal.

Daniela Draguta, care in aprilie 2019 a castigat concursul pentru ocuparea unui post vacant de ofiter principal II la Serviciul Cabinet – Relatii cu publicul din cadrul IPJ Timis, la mare lupta cu consilierul juridic Raluca Moale, ocupa primul loc pe lista celor 8 ofiteri si subofiteri care vor fi avansati la urmatorul grad profesional in 25 martie, cu prilejul Zilei Politiei Romane. (G.I.)

One thought on “PE SURSE. Sef nou la Sectia 3 Politie Timisoara, dupa implicarea mai multor agenti in ranirea unui tanar care s-a opus incatusarii

  1. Sunt mai multe stiri. Cumva Catuna a fost “pedepsit” pentru o incatusare nereusita, Andrei Emil a fost mutat la sectia de suflet a lui Iacobescu, pentru ca vorbeste pe limba lucratorilor de la sectia 3, si probabil pe viitor vor incatusa cu succes, Draguta Daniela a fost avansata inainte de termen pentru al doilea an consecutiv, si Iacobescu i-a audiat pe cei care au incatusat nereusit. Nu stim ce a stabilit Iacobescu in urma audierilor efectuate. Avansarile inainte de termen rezolva o problema, aceea de a recupera timpul pierdut, insa creeaza o problema noua, aceea de a avea asteptari si mai mari de la propria persoana.

Leave a Reply