Inca un scandal provocat de Diana Sosoaca in Parlament. A intrat cu forta la sedinta Comisiei Juridice, unde se discuta sanctionarea sa

Scandal la Comisia Juridica din Parlament, unde senatoarea Diana Sosoaca a fost invitata pentru a fi audiata inainte de a fi sanctionata pentru comportamentul din Senat, la propunerea liberalilor. Scandalul a pornit dupa ce presedintele comisiei, Iulia Scantei, i-a cerut acesteia sa poarte o masca de protectie conforma, in conditiile in care Diana Sosoaca a venit la comisie cu masca din plastic transparent, care-i acoperea doar gura.


“Doamna, am masca, da? Potrivit Legii 55 nu se precizeaza ce masca trebuie sa port. Nu faceti spectacol cu mine aici si va rog sa imi aratati articolul din lege unde scrie cum arata o masca. Dati-mi articolul care spune cum arata masca, sa-mi acopere gura si nasul”, a tipat senatoarea.

Desi i s-a oferit o alta masca, nu a vrut sa o primeasca si a sunat la 112 pentru a se plange ca nu este primita in sala si ca s-a dat ordin sa fie batuta. Sa-i fie strivit piciorul.

In cele din urma, a fortat usa comisiei, pazita de doi angajati ai Senatului, si a reusit sa dea buzna in sala. “Daca vor lupte cu mine, foarte bine!”, a amenintat senatoarea. In acel moment, pentru a nu asista la circul Dianei Sosoaca, senatorii juristi au parasit sedinta. (Mara Ion)

Leave a Reply