Un fost secretar de stat din Timisoara, noul city manager al Resitei. “Ati dat judetul si Resita pe mana timisorenilor cu apucaturi ciudate!”

Ovidiu Sirbu, fost secretar de stat in Ministerul Transporturilor si, anul trecut, candidat la Primaria Timisoara din partea partidului Re:Start Romania, obtinand doar 186 de voturi, este noul city manager al Resitei. A castigat concursul lansat de primarul Ioan Popa, la care au participat nu mai putin de 42 de candidati din Bucuresti, Cluj, Timisoara si chiar Canada.


Edilul resitean spune despre Ovidiu Sirbu ca este dinamic, optimist si pozitiv si este convins ca acesta va duce la indeplinire proiectele de dezvoltare a municipiului de pe Barzava.

“A lucrat aproximativ cinci ani in Directia de Urbanism si Dezvoltare a Primariei Timisoara, a fost doi ani ministru secretar de stat la Transporturi, este unul dintre cei care au fost implicati in mod semnificativ in realizarea caii ferate Gara de Nord – Aeroport Otopeni pentru Campionatul European de Fotbal.

Ceea ce a atarnat in decizia mea de a-l lua in echipa a fost experienta profesionala in domeniul constructiilor civile si a transportului pe cale ferata, avand in vedere ca noi avem acum in derulare modernizarea liniei de tramvai si proiectul mare de modernizare a caii ferate Resita – Timisoara – conexiune cu aeroportul, precum si experienta vasta pe care o are in urbanism”, a explicat primarul Ioan Popa pentru jurnalistii de la Reper 24.

Intrebat de ce nu a oferit aceasta functie unui carasean si a fost nevoie de aducerea unui om de la Timisoara, Ioan Popa a explicat ca, desi s-a nascut in capitala Banatului, originile lui Ovidiu Sirbu sunt din comuna Ciclova Romana, satul Ilidia, judetul Caras-Severin.

Aceasta explicatie nu i-a multumit pe carcotasii din judetul vecin, care au criticat aducerea in functia de city manager a timisoreanului Ovidiu Sirbu, mai cu seama ca, in 2016, acesta a incercat sa se angajeze in politie, prezentandu-se la concursul de recrutare din sursa externa, dar a cazut testul psihologic.

“Ce gluma proasta, marca Taitelu’, cu concursul! Daca nu a trecut testul psihologic la militie, va dati seama cata “sclipire intelectuala” are aces sef al orasului? Dragi resiteni si caraseni, ati dat judetul si Resita pe mana timisorenilor cu apucaturi ciudate. Ma tot intreb de ce nu avut curajul Dunca sa ceara voturile timisenilor? De ce nu s-au gasit 2 caraseni pentru a fi manageri ai Resitei si judetului? Cred ca prostia noastra propulseaza indivizi care nu au o cariera stabila si care cauta sa dea tunuri”, a comentat un carasean pe un forum de discutii online.

Reamintim ca presedintele CJ Caras-Severin, Romeo Dunca, a decis sa-i ofere functia de administrator public al judetului vecin tot unui timisorean. Este vorba despre Tinu Vidaicu, actionar la clubul ATU din Timisoara si MC-ul discotecii Ponton Baraj de la Valiug, locatie care apartine lui Nelu Taietelu’, cum mai este supranumit primarul Resitei… (Mara Ion)

Leave a Reply