Bucurie mare printre interlopii timisoreni fugiti in Italia! Vio Blondu, finul lui Sorin Udrea, s-a liberat din inchisoare

La aproape trei ani de cand a fost prins de carabinierii din Italia, intr-un hotel de langa Vicenza, avand asupra sa noua kilograme de marijuana, in valoare de peste 30.000 de euro, interlopul timisorean Cosma Viorel, zis si Vio Blondu, s-a liberat din inchisoare.


Finul liderului Sorin Udrea, aflat si el in Italia, a anuntat pe retelele de socializare, in urma cu cateva zile, ca si-a recastigat libertatea, ca e back in business, veste care a fost primita cu o explozie de bucurie din partea fanilor.

“Mult succes! Ma bucur ca ai scapat. Ai grija de tine si multa sanatate iti doresc”, este mesajul user-ului Ela Ela, in timp ce Larisa Alina Perescu, Petre Todea, dar si Laki Sei invoca divinitatea. “Doamne ajuta sa stim ca ai iesit si ca esti ok. Sanatate maxima!”, “Multa bafta si noroc iti doresc, prietene!”.

Condamnati, in 2016, la 6 ani si opt luni de inchisoare, respectiv 5 ani de inchisoare, Sorin Udrea si Vio Blondu au fugit din tara, inainte de punerea in executare a mandatelor de executare a pedepsei.

In timp ce Udrea a convins autoritatile judiciare italiene sa-i comute executarea pedepsei in regim deschis, Vio Blondu a fost dat in urmarire internationala. Pentru a-si pierde urma, acesta si-a facut rost de documente de identitate false pe numele Eugen Cristea, pe care le-a folosit pana in 25 aprilie 2018, cand a fost prins cu drogurile in camera de hotel.

Complicele sau era tot un roman, George Buga, 48 de ani, care tocmai se intorsese din Spania cu incarcatura de droguri, urmand ca marfa sa fie distribuita pe piata in Vicenza. Potrivit ziarului vicenzatoday.it, cei doi romani au intrat in vizorul Politiei Antidrog datorita stilului de viata extravagant, cu masini scumpe si haine de firma, fara ca, oficial, sa practice vreo activitate lucrativa.

La vremea respectiva, cei doi au fost arestati preventiv si au fost trimisi in judecata pentru trafic de droguri, in timp ce Viorel Cosma a fost cercetat si pentru falsificarea documentelor de identitate. Cu siguranta, este vorba despre o liberare conditionata, iar comiterea vreunei alte infractiuni il poate duce, din nou, in spatele gratiilor… (V.E.)

Leave a Reply