Liderul interlop Lucian Boncu, o noua condamnare la inchisoare! Judecatoria Timisoara l-a gasit vinovat de ucidere din culpa

O noua condamnare pentru liderul interlop Lucian Boncu, din Timisoara, care a devenit suspectul de serviciu al procurorilor antimafia.


Dupa ce, in urma cu o luna, acesta a primit 12 ani si o luna de inchisoare in dosarul in care DIICOT Timisoara l-a trimis in judecata pentru comiterea mai multor infractiuni, printre care trafic de droguri de mare risc si constituirea unui grup infractional organizat, astazi si-a aflat “osanda” in dosarul accidentului rutier soldat cu moartea unei femei.

Evenimentul s-a produs in februarie 2019, pe o strada din localitatea Giroc, cand Lucian Boncu, aflat la volanul unui autoturism, a efectuat o manevra de deplasare in marsarier si a lovit o femeie in varsta de 73 de ani, care circula pe trotuar. Victima a cazut la pamant si s-a lovit cu capul de o bordura, ulterior pierzandu-si viata.

Judecatoria Timisoara l-a gasit vinovat de ucidere din culpa si conducerea unui autovehicul sub influenta unor substante psihoactive, pronuntand o pedepasa de 4 ani si o luna de inchisoare cu executare.

De asemenea, nu va mai putea sa conduca un autoturism timp de trei ani dupa ispasirea pedepsei. Judecatorul care a solutionat dosarul a admis si pretentiile fiului victimei, care s-a constituit parte civila, si a obligat firma de asigurari sa-i plateasca daune in valoare de 25.000 de euro, echivalentul in lei.

Sentinta nu este definitiva, ci poate fi atacata cu apel in 10 zile de la comunicarea minutei. De mentionat ca avocatii liderului interlop, in cuvantul pe fond, au solicitat achitarea acestuia, sub pretextul ca procurorii nu i-ar fi fost dovedit vinovatia indubitabila. (G.I.)

One thought on “Liderul interlop Lucian Boncu, o noua condamnare la inchisoare! Judecatoria Timisoara l-a gasit vinovat de ucidere din culpa

  1. Giigii daca dadea cu spatele drogatul asta si iti omora pe cineva din famila ta sau chiar pe tine??? Cum era??? Atata il cocolosesti!! Ce surprize o sa ai ?????? fi drept ca esti un mare jurnalist esti un mars om inainte de meseria pe care o practici! Doar tu ii dai valoare la gunoiul asta narcoman!

Leave a Reply