Sefa OPC Timis, mustruluita in sedinta Colegiului prefectural! Mihaela Ignat a prezentat un raport intocmit dupa metoda copy-paste

Sedinta Colegiului prefectural al judetului Timis, de astazi, in care s-au discutat masurile ce vor fi intreprinse de autoritati pentru protejarea sanatatii si sigurantei populatiei, in perioada premergatoare si in timpul sarbatorilor pascale din acest an, a avut parte si de un mic incident.


Acesta a fost provocat de sefa Comisariatului Judetean pentru Protectia Consumatorilor Timis, Mihaela Ignat, care a fost mustruluita public de subprefectul Ovidiu Draganescu, nemultumit ca doamna comisar sef a trimis la Prefectura Timis un raport intocmit prin metoda copy-paste.

In calitatea sa de coordonator al serviciilor publice deconcentrate din Timis, deci si al Mihaelei Ignat, subprefectul i-a atras atentia asupra formalitatilor ce trebuie respectat la intocmirea raportelor oficiale solicitate de conducerea judetului.

“V-as ruga sa nu mai folositi metoda copy-paste cand intocmiti raportele pentru Prefectura Timis. Ne-ati trimis si noua partea cu recomandarile din comunicatele primite de la Bucuresti, probabil, in care ne atrageti atentia sa pastram bonurile de casa pana la iesirea din supermarket si alte sfaturi pentru populatie. Acestea nu sunt destinate autoritatilor judetene. V-as ruga sa fiti mai atenta”, a cerut Ovidiu Draganescu.

La explicatia Mihaelei Ignat, care a incercat sa iasa din incurcatura spunand ca asa s-a trimis in toate judetele, subprefectul i-a raspuns: “Haideti sa fim noi mai altfel decat ceilalti!”.

In cadrul sedintei Colegiului prefectural prezidata de prefectul Zoltan Nemeth au prezentat, in sistem videoconferinta, planurile de masuri pentru sarbatorile pascale, cu forte de ordine si misiuni pe langa cele 300 lacasuri de cult unde se vor oficia slujbe religioase, atat inspectorul sef al IPJ Timis, chestorul Alin Petecel, cat si comandantul Inspectoratului Judetean de Jandarmi Timis, colonelul Nicolae Slev, care a spus ca se pregateste cu efective pentru mentinerea ordinii publice la Catedrala Metropolitana, in noaptea de Inviere, unde se asteapta sa participe 15.000 – 20.000 de oameni. (Mara Ion)

One thought on “Sefa OPC Timis, mustruluita in sedinta Colegiului prefectural! Mihaela Ignat a prezentat un raport intocmit dupa metoda copy-paste

  1. Doar o mica observatie, Catedrala Metropolitana e, de fapt, Catedrala Mitropolitana. E importanta diferenta

Leave a Reply