Pregateste-te pentru sarbatori in familie la Iulius Town Timisoara! AFLA programul special de Paste (P)

Apropierea sarbatorilor pascale aduce un nou program de functionare la Iulius Town. Astfel, daca ai inceput sa te gandesti la cate pregatiri ai de facut pana in momentul in care te asezi la masa cu cei dragi alaturi si te bucuri de arome alese, cadouri, zambete si povestiri, afla ca programul magazinelor este din nou pana la ora 21. De asemenea, in Sambata Mare acestea vor fi deschise pana la ora 18, iar in a doua zi de Paste vor avea program, intre orele 10 – 21.


Vopsirea oualor, decorarea casei, innoirea garderobei, dar si cadourile aduse de Iepuras sunt cele mai cunoscute obiceiuri de Paste, iar pregatirile sunt o bucurie in fiecare an, caci asta aduce familia mai aproape.

Daca iti place sa faci lucrurile din timp si ti-ai pregatit lista cu ingredientele necesare pentru masa de Paste, poti face cumparaturile in magazinele din Iulius Town in intervalul orar 10 -21 pana vineri, 30 aprilie 2021, si intre 10 – 18, sambata.

In aceste intervale orare, poti alege cadourile pentru cei dragi, decorul tematic cu iepurasi si flori, tinuta pentru masa festiva si bunatati de la producatorii locali. Exceptie face hypermarketul Auchan, care este deschis intre orele 07 – 21 pana vineri, inclusiv si intre 07 – 18, sambata.

In prima zi de Paste, atat magazinele din Iulius Town, cat si hypermarketul Auchan vor fi inchise. Insa, te poti bucura de plimbari in Iulius Gardens, unde primavara si-a facut simtita prezenta si poti descoperi atmosfera festiva a restaurantelor si cafenelelor. Duminica, intre orele 09 – 21, Tucano Coffee te intampina cu bauturi sofisticate, iar Fenice te imbie intre orele 12 – 21 cu preparate delicioase.

De luni, 3 mai 2021, toate magazinele vor fi deschise intre orele 10 – 21. Programul complet poate fi consultat pe www.iuliustown.ro sau pe pagina de Facebook Iulius Town Timisoara!

Dupa ce ai facut cumparaturile, nu uita sa participi la campania „This Easter, follow your nature”. Astfel, pana in 1 mai, daca faci cumparaturi de minimum 300 de lei din Iulius Town, in aceeasi zi, vei fi premiat instant cu vouchere si te califici pentru marele premiu – un fotoliu de masaj Komoder. Tot ce trebuie sa faci este sa te bucuri de shopping si sa mergi cu bonurile fiscale la Centrul de Premiere.

Aici, zilnic, primii 125 de clienti inregistrati in sistemul electronic primesc vouchere de cumparaturi si sunt inscrisi automat in marea tombola pentru un fotoliu de masaj FOCUS II, cu 12 programe de masaj, sistem de incalzire, comanda vocala, space saver, zero gravity si muzica prin bluetooth, de la Komoder. Norocosul castigator va fi desemnat marti, 4 mai 2021, prin tragere la sorti. (I.P.)

 

Leave a Reply