Jandarmii Gruparii Mobile Timisoara se vor afla in proximitatea lacasurilor de cult, pentru siguranta participantilor la slujba de Inviere

COMUNICAT. Jandarmii Gruparii Mobile Timisoara sunt angrenati in misiuni specifice in perioada minivacantei prilejuite de sarbatoarea Pastelui ortodox. Conform masurilor stabilite la nivelul unitatii, jandarmii actioneaza pentru asigurarea climatului de ordine si siguranța publica, premergator si pe timpul sarbatorii de Paste.


Printre misiunile la care jandarmii timisoreni participa, se numara cele de asigurare si mentinere a ordinii publice, in cooperare cu inspectorate de jandarmi judetene din zona de responsabilitate.

De asemenea, jandarmii coopereaza cu structuri de politie si politie de frontiera, pentru indeplinirea misiunilor specifice, in baza planurilor de cooperare incheiate.

Echipajele aflate in serviciu, raspund la apelurile venite din partea cetatenilor, la dispeceratul unitatii, prin Sistemul National Unic pentru Apeluri de Urgenta 112.

Pe timpul manifestarilor religioase dedicate sarbatorii Pastelui, jandarmii gruparii mobile se vor afla in proximitatea lacasurilor de cult, pentru siguranta participantilor la slujba de Inviere.

Pentru a preveni producerea de evenimente ce ar putea duce la tulburarea ordinii si sigurantei publice, jandarmii recomanda cetatenilor sa evite locurile foarte aglomerate si sa respecte masurile stabilite pentru prevenirea si combaterea raspândirii pandemiei de COVID-19. (Gruparea de Jandarmi Mobila Timisoara – Compartimentul Informare, relatii publice si cu publicul)
Leave a Reply