Timisoara in Era Electro-Mobilitatii si teatru de papusi pentru copii, la Iulius Town (P)

Industria masinilor electrice incepe sa capete din ce in ce mai multa amploare in Romania. Daca te gandesti si tu sa achizitionezi un autovehicul environment-friendly, te asteptam weekend-ul acesta la Iulius Town, unde va avea loc expozitia Timisoara in Era Electro-Mobilitatii.


Reprezentanti importanti din piata masinilor electrice si hibride sunt pregatiti sa iti raspunda la orice curiozitate pe care o ai. In acelasi timp, in Iulius Gardens revin sesiunile de teatru de papusi, iar Scufita Rosie ii intampina, in acest sfarsit de saptamana, pe cei mici.

Timisoara in Era Electro-Mobilitatii are loc in perioada 14 – 16 mai 2021, iar Iulius Town va deveni un „showroom” atipic, unde vor fi expuse peste 20 de masini electrice si hibride. In functie de preferintele tale, reprezentantii din industria auto te vor ajuta sa iti alegi modelul potrivit nevoilor tale.

Expozitia se va desfasura atat in Iulius Gardens, cat si in Iulius Mall, iar pasionatii de masini vor putea descoperi gamele electrice si hibride propuse de cele mai importante marci auto, precum: Opel, Citroen, Ford, Fiat, Jaguar, Renault, Peugeot, Kia, Land Rover, Honda, Mercedes-Benz, Toyota si Skoda.

Daca mereu esti pe fuga sau nu vrei sa stai prea mult timp in trafic, vino la Timisoara in Era Electro-Mobilitatii si afla detalii si despre cele mai fiabile modele de mopede si trotinete electrice!

Expozitia este asigurata de cele mai importante reprezentante auto din Timisoara: Autoglobus 2000, Silver Motors, Expressline, AutoKlass, Casa Auto, Toyota Romania, Auto Romania, Auto Europa, Porsche Timişoara, Mega Group si Have Green Fun.

Acest weekend aduce surprize si pentru cei mici: reincep sesiunile de teatru de papusi, in Iulius Gardens. Duminica, 16 mai, de la ora 11, copiii vor participa la piesa „Sa ne jucam de-a Scufita Rosie”, unde vor afla peripetiile prin care trece fetita pentru a ajunge la casa bunicii.

Intrarea este gratuita, insa locurile sunt limitate, pentru a mentine distantarea fizica. In caz de conditii meteorologice nefavorabile piesa de teatru se va reprograma. Urmareste pagina de Facebook Iulius Town pentru a fi la curent cu noutatile! (I.P.)

Leave a Reply