Start pentru sesiuni foto creative – un nou loc „instagramabil” la Iulius Town Timisoara (P)

O noua zona „instagramabila” a prins contur in Iulius Town, unde un artist timisorean a creat o poveste avangardista, in culori vii. Pictura murala de dimensiuni impresionante, aflata la etajul 1, este continuarea proiectului care anima pasajul subteran din ansamblul Iulius Town Timisoara.


Cele mai interesante poze din Social Media sunt cele care au un background impresionant, iar graffiti-urile suprarealiste pot fi alegerea perfecta pentru o sesiune foto.

O veritabila opera murala, care imbina feminitatea, curajul si eleganta cu personaje fantastice si elemente vizuale inedite, a fost realizata la etajul Iulius Mall, in zona magazinului Sizeer.

Artistul Flaviu Roua, cel care a avut drept „sevalet” peretii din mall, este absolvent al Universitatii de Vest si este colaborator FISArt Timisoara, alaturi de care aduce in atentia publicului fenomentul street art si graffiti.

Flaviu Roua a participat in 2019 si la evenimentul organizat de Iulius Town, unde peste 30 dintre cei mai buni artisti de arta stradala din lume au pictat pasajul subteran din ansamblul Iulius Town Timisoara.

Proiectul s-a desfasurat pe o suprafata de 2.000 mp, iar participantii au venit din toate colturile lumii: Venezuela, Peru, Brazilia, Mexic, Spania, Italia, Republica Moldova si Romania, iar creatiile lor atrag in continuare atentia, fiind cel mai colorat decor pentru sesiuni foto spontane.

Iulius Town Timisoara isi continua astfel misiunea de a sustine tinerii talentati si artistii locali. (P)

 

Leave a Reply