Un fost procuror DIICOT “ataca” piata avocaturii din Timisoara! S-a asociat cu fiul sau si vaneaza marile dosare penale din zona

Celebrul procuror Ciprian Nastasiu, care a demisionat din Ministerul Public in urma unui conflict pe teme de crima organizata cu presedintele de atunci, Traian Basescu, revine in Timisoara in calitate de avocat. In urma cu cateva zile, fiul sau, Mihai Nastasiu, membru in Baroul Timis, a anuntat ca s-a asociat cu tatal sau in cadrul unei societati de avocatura si ca urmeaza sa realizeze lucruri bune impreuna.


“Viziunea avuta de multi ani se implineste si impreuna cu asociatul Ciprian Nastasiu si asociata Sorina Voica am fondat Societatea Civila de Avocați denumită ,,Nastasiu si Asociatii”. Societatea isi are sediul principal la Bucuresti si sediul secundar la Timisoara. The best is yet to come!”, este mesajul lui Nastasiu Jr. postat pe Facebook.

Reamintim ca Ciprian Nastasiu a activat ca procuror si la Parchetul de pe langa Curtea de Apel Timisoara, dupa care a fost promovat in structura centrala a DIICOT.

Inainte de a pleca la Bucuresti a dezvaluit ca fostul sef de la UM 0962 Timisoara, fosta unitate Doi si-un sfert, Vasile Staicu, i-ar fi compromis o ancheta in care era vizat un grup de traficanti de droguri, transmitand informatii infractorilor. A demisionat din Ministerul Public si a intrat in avocatura, in aprilie 2009, dupa a scris o carte despre rapirea jurnalistilor romani in Irak, in care-i acorda spatii ample si fostului presedinte Traian Basescu.

Sa mai spunem ca Ciprian Nastasiu a fost sanctionat disciplinar cand activa in structura centrala a DIICOT, pentru neglijenta cu care a instrumentat dosarul Hayssam, in conditiile in care sirianul, dupa ce a fost pus in libertate la cererea procurorului, a reusit sa fuga din tara la bordul unul vas. (G.I.)

Leave a Reply