Targul Liceelor din Timis 2021, exclusiv online! VEZI cand are loc lansarea platformei unde vei descoperi liceul care ti se potriveste (P)

Targul Liceelor – Timis 2021, cel mai mare eveniment de promovare a ofertelor unitatilor de invatamant liceal, se deruleaza in spatiul virtual, prilejuindu-le elevilor, profesorilor si parintilor oportunitatea de a se intalni pentru a identifica impreuna traseul educational adecvat profilului vocational al fiecarui absolvent de clasa a VIII-a.


Am ascultat vocea elevilor, ne-am adaptat conform erei digitale si suntem gata sa depasim asteptarile. Am pregatit o platforma pe care vei gasi toate informatiile despre liceele tale favorite, un algoritm bazat pe inteligenta artificiala care te va ajuta sa descoperi liceul care ti se potriveste si sansa ta reala de admitere la toate liceele din Timis.

Festivitatea de deschidere a evenimentului si lansarea propriu-zisa a platformei va avea loc pe data de 2 Iunie 2021, Miercuri de la ora 12:00, LIVE pe pagina de Facebook Targul Liceelor Timisene.

Nu mai sta pe ganduri si porneste intr-o noua aventura. Apasa butonul “particip”, da un like paginii de Facebook Targul Liceelor Timisene, intra pe serverul de Discord, aboneaza-te la newsletter-ul de pe www.tglictm.ro si vei primi o notificare cand incepe evenimentul.

Targul Liceelor pe Social Media
Website – https://bit.ly/34yIbzW
Pagina de Facebook – https://bit.ly/3p5issc
Cont de Instagram – https://bit.ly/3ySgccr
Server de Discord – https://bit.ly/3yYOhYr

(Vlad Sarca)

Leave a Reply