Ministrul de Interne l-a atentionat pe prefectul Aradului sa nu mai faca declaratii despre atentatul cu bomba in care a fost ucis un om de afaceri

Ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode, i-a atras atentia prefectului de Arad sa nu mai faca declaratii iresponsabile in contextul atentatului cu bomba in care si-a pierdut viata un om de afaceri, dupa ce Tóth Csaba a declarat ca autorii asasinatului, de sambata, ar fi putut iesi din tara, granita fiind foarte aproape de municipiul Arad.


Intrebat daca autorii crimei cu premeditare de la Arad ar fi putut iesi din tara, asa cum spune prefectul, ministrul Lucian Bode a raspuns: „Recomand domnului prefect sa fie foarte concentrat la campania de vaccinare.”

Prefectul spusese, duminica seara, ca nu exista suficiente date pentru a inchide punctul de frontiera cel mai apropiat de municipiu si ca, de altfel, decizia nici nu-i apartine.

„Granita este aproape de municipiul Arad. Undeva intr-o ora se poate ajunge in granita. Nu se poate inchide granita atât de repede, având in vedere ca nu am avut date suficiente si granita nu o inchide prefectul judetului Arad. Am luat toate masurile in ceea ce priveste ordinea publica. In continuare, desfasuram impreuna cu Jandarmeria si Politia judetului Arad activitati de mentinere a ordinii publice. Consider ca si cred ca este normal sa fie o stare de neliniste in judet si in municipiul Arad”, declarase prefectul. (Mara Ion)

Leave a Reply