S-au urcat pe bloc, sa traga un joint! Jandarmii din Gruparea Mobila Timisoara au depistat doi tineri care consumau droguri usoare

Un echipaj din cadrul Gruparii de Jandarmi Mobile “Glad Voievod” Timisoara a depistat doua persoane care aveau asupra lor substante despre care exista suspiciunea ca reprezinta droguri de risc.


Jandarmii aflati in serviciu de ordine publica in municipiul Timisoara, au fost sesizati duminica, 6 iunie a.c., cu privire la faptul ca, de pe un bloc de locuinte din zona Circumvalatiunii, a cazut o bucata de caramida.

Ajunsi la adresa precizata, jandarmii au urcat pe imobil unde au gasit doua persoane care aveau asupra lor tigarete ce au, in continut, masa vegetala de culoare verde-olive si un recipient cu muguri din aceeasi masa vegetala, despre care exista suspiciunea ca reprezinta droguri de risc.

Cele doua persoane au fost identificate, fiind vorba de doi barbati cu varsta de 21 respectiv 22 de ani, cu domiciliul in municipiul Timisoara.

Bunurile gasite au fost ridicate, in vederea continuarii cercetarilor si au fost intocmite actele de sesizare necesare organelor de urmarire penala, avand in vedere faptul ca reprezinta infractiune „detinerea de droguri de risc pentru consum propriu, fara drept”, in conformitate cu prevederile Legii nr. 143/2000 privind combaterea traficului si consumului ilicit de droguri. (Gruparea de Jandarmi Mobila Timisoara, Compartimentul Informare, relatii publice si cu publicul)

Leave a Reply