Director de scoala din Timis cercetat penal pentru lovire sau alte violente, dupa ce a batut un elev! Copilul s-a ales cu capul spart

Inspectoratul Scolar Judetean Timis a demarat o ancheta la Scoala Gimnaziala din Bethausen, dupa ce un elev s-a intors acasa batut si cu capul spart. Bunica elevului, care are grija de el, a depus o plangere la politie, dupa ce copilul a povestit ca a fost agresat de directorul institutiei.


In plangerea depusa la politie, bunica sustine ca nepotul sau, in varsta de 14 ani, i-a spus ca a fost lovit cu palma si cu pumnul, iar directorul avea pe deget un inel, aceasta fiind explicatia pentru rana de la cap. Femeia i-a anuntat despre acest incident si pe parintii baiatului, care sunt plecati la munca in strainatate.

Copilul a fost dus si la un medic legist. Intre timp, in cauza a fost deschis un deschis un dosar penal pentru loviri si alte violente.

„Politistii Postului de Politie Bethausen au fost sesizati cu privire la faptul ca, in data de 7 iunie, un minor in varsta de 14 ani ar fi fost agresat de catre un barbat in varsta de 42 de ani. In cauza a fost intocmit un dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de lovire sau alte violente”, au transmis reprezentantii IPJ Timis.

Ancheta demarata in acest caz este in plina desfasurare, pentru stabilirea imprejurarilor in care directorul a devenit violent si luarea masurilor legale. Pana in prezent, nu se stie exact de la ce a pornit conflictul in urma caruia elevul s-a ales cu capul spart.

Contactat de Lugoj Info.ro, directorul scolii, Adrian Ionescu, parea surprins de acuzatii si sustine ca nu-si aduce aminte sa fi avut vreo discutie cu copilul. Mai mult decat atat, acesta sustine ca nu stie nici cine l-ar putea reclama la politie.

Daca acuzatiile femeii se vor dovedi adevarate, iar profesorul va fi trimis in judecata, acesta risca excluderea din invatamant si intre 3 luni si 2 ani de inchisoare. (I.P.)

Sursa: ziua de vest

Leave a Reply