FLAGRANT in parcarea Finatelor Publice Timisoara! Procurorii DNA au retinut un barbat care a primit mita, intr-un dosar in care este cercetat si un primar

Procurorii DNA Timisoara si ofiteri de la DGA au organizat, vineri, 11 iunie, un flagrant in parcarea sediului Directiei Generala Regionala a Finantelor Publice din Timisoara, in urma caruia un barbat a fost retinut pentru luare de mita. In acelasi dosar este cercetat si primarul PSD al localitatii carasene Sopotu Nou, Paun Baba.


Flagrantul de la sediul Finantelor Publice Timisoara a fost organizat pentru un inginer, angajat ca diriginte de santier la diferite lucrari ale primariei din Sopotu Nou, in ultimii ani.

Acesta primise, de la un denuntator, cateva zeci de mii de lei, potrivit unor surse din randul anchetatorilor.

La scurt timp, procurorii DNA au descins si la Primaria Sopotu Nou din judetul Caras-Severin de unde l-au ridicat pe edilul Paun Baba pe care l-au dus la audieri, la sediul DNA Timisoara, informeaza news.ro.

Cei doi sunt acuzati ca, in ultimii ani, au primit mita pentru avizarea mai multor lucrari edilitare in Sopotu Nou. (V.E.)

Sursa foto: arhiva

Leave a Reply