Directorul unei agentii Raiffeisen, ridicat de politisti sub acuzatia ca si-ar fi insusit 40.000 de euro si 100.000 de lei din tezaurul unitatii bancare

Managerul unei agentii bancare din Bucuresti ar fi furat din unitate 100.000 de lei si 40.000 de euro. Politistii au inceput cercetarile pentru delapidare si au facut perchezitii, miercuri dimineata, la domiciliul suspectului.


Potrivit unor surse judiciare, vizat ar fi directorul agentiei Raiffeisen Bank de pe Bulevardul Magheru din Capitala.

Potrivit Politiei Capitalei, politistii din Sectorul 1 au efectuat, miercuri dimineata, o perchezitie domiciliara in Bucuresti si au pus in aplicare un mandat de aducere, intr-un dosar privind savarsirea infractiunii de delapidare.

Din datele si probele administrate a rezultat presupunerea rezonabila ca, in cursul lunii aprilie 2021, managerul unei agentii bancare si-ar fi insusit din tezaurul unitatii, sume in lei si valuta.

Prejudiciul produs in acest fel se ridica la 100.000 de lei si 40.000 de euro.

Audierile urmeaza sa se desfasoare la sediul Serviciului de Investigare a Criminalitatii Economice Sector 1, iar cercetarile sunt continuate sub supravegherea Parchetului de pe langa Judecatoria Sectorului 1. (V.E.)

Leave a Reply