Cultivator de cannabis din Timis, arestat preventiv pentru 30 de zile! Procurorii DIICOT au ridicat si 16 plante de canabis, in diferite stadii de crestere

Procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism – Serviciul Teritorial Timisoara au dispus, in urma cu doua zile, retinerea pe o perioada de 24 de ore a unui barbat, acuzat de savarsirea infractiunii de trafic de droguri de risc.


In cauza s-a retinut faptul ca, in perioada 2018 – 2021, inculpatul a procurat si comercializat droguri de risc, catre consumatori de astfel de substante, de pe raza judetului Timis.

La data de 16.06.2021, procurorii DIICOT – Serviciul Teritorial Timisoara impreuna cu ofiteri de politie judiciara din cadrul BCCO Timisoara au efectuat o perchezitie domiciliara, in urma careia au fost ridicate aproximativ 100 grame fragmente vegetale susceptible a fi cannabis, 16 plante de cannabis in ghivece, in diferite stadii de dezvoltare, suma de suma de 5.800 de lei, doua dispozitive de maruntire, un cantar electronic si un cort de culoare neagra prevazut cu instalatie de crestere a plantelor de cannabis indoor.

La data de 17.06.2021, Tribunalului Timis a dispus arestarea preventiva a inculpatului, pentru o perioada de 30 de zile.

Activitatile au fost desfasurate cu sprijinul Gruparii de Jandarmi Mobile „Glad Voievod” si al politistilor de investigatii criminale din cadrul Politiei Orasului Faget. (I.P.)

Leave a Reply