Return to JUSTICE! Judecatorul Florin Suiu nu-si va mai desfasura activitatea la Curtea de Apel Timisoara, ci la o instanta locala

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, astazi, 18 iunie 2021, decretul pentru revenirea in magistratura a fostului judecator de la Curtea de Apel Timisoara, Vivi Florin Suiu, care a iesit din sistem, prin pensionare, in 02.09.2019. Reincadrarea fostului magistrat banatean a fost aprobata de Consiliul Superior al Magistraturii, in sedinta din 25.05.2021.


Spre surprindere fostului si actualului judecator, acesta nu va mai ocupa o functie la Curtea de Apel Timisoara, cum se astepta, probabil, ci la Judecatoria Resita, asa cum reiese din decretul semnat, azi, de Iohannis.

“Cei care revin in sistem, nu o fac pentru bani. Chiar pierd 15 – 20 % din cat incasau ca pensie. Se intorc pentru a se simti utili, din nou, intrucat nu se obisnuiesc cu statutul de tineri pensionari. Iar pentru cei care nu-si continua activitatea ca avocati, pensionarea devine tot mai apasatoare”, ne-a declarat presedintele Curtii de Apel Timisoara.

Tot astazi, seful statului a semnat decretele pentru reincadrarea in functia de magistrat a Floricai Laza – judecator la Tribunalul Bucureşti, Carmen-Marilena Popa – judecator la Tribunalul Alba, si Adrian Doru Russu – judecator la Judecatoria Toplita. (G.I.)

Leave a Reply