Fostul sef de campanie al primarului Dominic Fritz, ales presedinte al USRPLUS Timisoara. “Este un om care uneste, care, ce spune, face!”, este mesajul edilului german al orasului de pe Bega

Fostul sef de campanie al primarului Timisoarei, omul care a transformat un dirijor de gospel in edilul sef al unuia dintre cele mai mari orase ale Romaniei, a castigat alegeri interne pentru presedintia filialei USR PLUS Timisoara, primele organizate dupa fuziunea dintre USR si PLUS.


Sorin Sipos a obtinut 60% din voturile exprimate de membri, la alegerile interne de ieri, in fata contracandidatului sau, Mircea Vancia.

Primarul Timisoarei, Dominic Fritz (USR PLUS), i-a felicitat pe Sorin Sipos si echipa lui pentru reusita de la Timisoara: “Sorin Sipos este un om care uneste, care ce spune face. Am incredere ca va reusi sa construiasca o filiala locala ce va fi un model de organizare, moderna si aproape de timisoreni, va ridica standardele in politica locala si va fi un aliat pentru administratie”, a declarat primarul Timisoarei, potrivit unui comunicat de presa semnat de Viviana Tecu, vicepresedinte al USR PLUS Timis.

In urma alegerilor de ieri, 27 iunie, Biroul Local Timisoara va avea 15 membri. Vicepresedintii sunt, in ordinea voturilor obtinute, consilierii locali Vlad Boldura, Razvan Stana, Rodica Militaru, Razvan Negrisanu, Mihaela Rusu, unul dintre membri fondatori ai USR si Raul Olajos, presedintele grupului USRPLUS din Consiliul Judetean. Au mai intrat in Biroul Local Ovidiu Merean, Andrei Mester, Paula Romocean, Emanuel David, Raluca Buhas, Patricia Blidariu, Alexander Bran si Catalina Jahn. (M.I.)

Leave a Reply