PE SURSE! Comisarul sef Florin Bolbos, la un pas de a reveni in functia de inspector sef adjunct al IPJ Timis

Trimis in judecata in doarul coruptiei de la varful Inspectoratului Judetean de Politie (IPJ) Timis, fostul inspector sef adjunct Florin Bolbos are toate sansele sa revina pe functia din care a fost “mazilit” de DNA Timisoara.


Varianta revenirii pe post se vehiculeaza cu incredere de tabara fidela fostului adjunct al Politiei Timis, mai cu seama dupa ce chestorul Petre Toba, care la vremea mutarii agentului Duma de la Recas la Lugoj era inspector sef al IGPR, a venit in fata judecatorilor care solutioneaza acest dosar si a declarat ca transferul politistului a fost aprobata de la cel mai inalt nivel al Politiei Romane.

In aceste conditii, este de asteptat o solutie de achitare a comisarului sef Florin Bolbos in acest dosar, mai cu seama ca Inalta Curte de Casatie si Justitie a decis, la termenul din 14 mai, ca fostul sef al Serviciului Rutier Timis, comisarul sef Marcel Craciunescu, trimis si el in judecata pentru asa-zise fapte de coruptie, este complet nevinovat.

“Care este prejudiciul politistului in cazul acestui transfer? Tocmai s-a pensionat, iar mutarea la Politia Municipiului Lugoj i-a fost cat se poate de favorabila, intrucat a beneficiat de alti indicatori de incadrare si, in consecinta, de o pensie mai mare”, ne-a declarat un politist de la IPJ Timis.

De remarcat ca, in acest dosar de coruptie, mai exista un caz de politist achitat si reintegrat in sistem. Este vorba despre ofiterul Bldea Cosmin Ionut, care a fost angajat pe un post de executie la Ordine Publica. Sa mai spunem ca, momentan, comisarul sef Florin Bolbos isi desfasoara activitatea pe o functie de executie la Serviciul Arme, Explozivi si Substante Periculoase din cadrul IPJ Timis. (G.I.)

Leave a Reply