Comisarul sef Christian Ciocan, demis din functia de director in cadrul MAI, dupa scandalul in care a fost implicat la Sectia 4 Politie Bucuresti

Ministrul de interne Lucian Bode a dispus, joi, incetarea imputernicirii comisarului-sef Christian Ciocan in functia de director al Unitatii de Politici Publice a MAI, dupa scandalul provocat in Sectia de Politie 4 din Bucuresti, insa acesta isi va desfasura in continuare activitatea in functia de executie ocupata anterior in cadrul Politiei Romane.


Ca urmare a raportului scris prezentat de catre directorul general al Directiei Generale de Politie a Municipiului Bucuresti, in legatura cu situatia expusa in spatiul public, ministrul Afacerilor Interne a dispus incetarea imputernicirii ofiterului de politie din functia de director al Unitatii de Politici Publice a MAI.

In continuare, comisarul-sef de politie Ciocan Christian isi va desfasura activitatea in functia de executie ocupata anterior in cadrul Inspectoratului General al Politiei Romane”, se arata intr-un comunicat al MAI. (V.E.)

 

Leave a Reply