Curtea de Apel Timisoara, o prima decizie in dosarul stramutarii solicitata de primarul Dominic Fritz, care doreste ca “meciul” cu directorul Filarmonicii “Banatul” se se joace pe teren neutru

Curtea de Apel Timisoara a respins, la termenul de astazi, cererea formulata de petentii Municipiul Timisoara, Primarul Municipiului Timisoara si Consiliul Local al Municipiului Timisoara privind suspendarea judecarii dosarului nr. 2762/30/2021, aflat pe rolul Tribunalului Timis – Sectia de contencios administrativ si fiscal, pana la solutionarea cererii de stramutare.


De asemenea, prin aceeasi incheiere de sedinta, judecatorii Curtii de Apel au dispus restituirea cautiunii de 1.000 de lei achitata de petenti, in 06.07.2021, la CEC Bank – Sucursala Timisoara.

Reamintim ca, recent, administratia locala, in frunte cu primarul Dominic Fritz, a solicitat Curtii de Apel stramutarea dosarului 2762/30/2021, in care directorul Filarmonicii “Banatul” Timisoara, Ioan Garboni, a atacat decizia de eliberare din functie semnata de primarul Dominic Fritz, la alta instanta din tara.

Aceasta cerere a fost formulata la nici o saptamana dupa ce Tribunalul Timis i-a dat castig de cauza lui Ioan Garboni si l-a repus in fruntea Filarmonicii “Banatul”. Urmeaza ca la termenul din 4.08.2021 Curtea de Apel sa se pronunte cu privire la cerea de stramutare. (G.I.)

Leave a Reply