Vacanta de vara a venit si in parcul Iulius Town Timisoara, adusa de Caravana cu Jocuri – festival de joaca, carte si arte (P)

Cea mai asteptata vacanta din an a inceput, iar joaca, timpul liber si copiii sunt cei mai buni prieteni. Happy Color Romania ii asteapta pe cei mici in Iulius Town, la Caravana cu Jocuri, unde timp de cinci zile vor descoperi un festival al jocurilor si al distractiei.


Lumea basmelor prinde si ea aripi la editia de anul acesta, in zona plina cu paginile magice ale cartilor pentru copii. Participarea la eveniment este gratuita.

In perioada 21 iulie – 25 iulie 2021, Happy Color Romania va asteapta la un sejur de 5 zile, bogat in vitamine culturale, in Caravana cu Jocuri – festival de joaca, carte si arte. Jocuri educative, de societate si de stimulare a memoriei si a creativitatii, menite sa extinda limitele cunoasterii, ateliere de lectura si de mesterit diverse obiecte, teatru, dansuri, muzica de toate felurile ii vor ghida pe cei mici si pe cei mari prin lumea fascinanta a unui alt mod de petrecere a timpului liber.

De miercuri pana duminica, puteti porni in cautare de activitati care sa va faca mai sprinteni, la un festival dedicat jocurilor, socializarii, prieteniei si distractiei. Caravana cu Jocuri deschide in acest an in Iulius Town si o zona cu carte pentru copii.

Astfel, toti cei care isi croiesc drumul prin parc sunt invitati sa treaca granita din Taramul Jocurilor spre Taramul Cartilor, plini de curiozitate pentru ceea ce editurile prezente au de oferit. Printre oaspetii literari ai acestei editii se numara edituri precum: Corint, Didactica Publishing House, Nomina, Dorinta, Frontiera etc.

Participarea la toate activitatile din cadrul evenimentului este gratuita, iar informatii despre programul detaliat se pot gasi pe pagina de Facebook a evenimentului.

Despre Caravana cu Jocuri

Caravana cu Jocuri este un proiect dezvoltat de Happy Color, impreuna cu partenerii sai, are un singur scop: sa mearga acolo unde e nevoie pentru a promova cultura in randul copiilor, jocurile educative si de societate, pentru a oferi oamenilor un mod placut de petrecere a timpului liber.

Echipa Caravanei cu Jocuri este formata din traineri experimentati si voluntari – tineri talentati, pasionati de jocurile educative si de societate. Anul trecut, Caravana cu Jocuri a decis sa isi extinda orizonturile aducand in cadrul festivalului si o zona de carte, din dorinta de a transforma cititul intr-un ritual pentru cei mici, la fel ca joaca. (I.P.)

Leave a Reply