Ride Safe, Ride Smart! Motociclistii din Timisoara organizeaza un eveniment despre conduita in trafic, dependenta de adrenalina si responsabilitate (P)

Cat de in siguranta te simti in trafic daca esti pe motocicleta? Ce faci daca esti martor sau implicat intr-un accident in care un motociclist este ranit? De ce mersul pe motocicleta trebuie sa fie in primul rand o actiune inteligenta si abia apoi o sursa de adrenalina?


Va invitam sa aflam impreuna raspunsul la aceste intrebari si sa descoperiti experienta unica a lumii motociclistilor in acest weekend, duminica, 25 iulie 2021, de la ora 17, in parcarea VIP Iulius Mall din Timisoara.

Ride SAFE, Ride SMART este un eveniment-atelier educativ in cadrul caruia veti afla ce trebuie si ce nu trebuie sa faceti in cazul unui accident in care este implicat un motociclist. Doritorii vor fi instruiti de medici din cadrul SMURD, ATI si UMF, prezenti la fata locului.

De asemenea, timisorenii vor avea ocazia sa se intalneasca si sa stea de vorba cu o personalitate in domeniul curselor cu motociclete din Romania, Vlad Neaga, multiplu campion national la supermoto si viteza pe circuit, si campion balcanic la viteza pe circuit. Pilotul va relata cum a gestionat, de-a lungul carierei sale, cazaturile de pe motocicleta, inevitabile intr-un parcurs marcat de performante. Vizitatorii vor afla cateva tehnici esentiale in astfel de cazuri.

Suntem bucurosi sa-i avem alaturi de noi si pe cei de la Pascota Racing Team.

”Ideea organizarii acestui eveniment, deschis tuturor, ne-a venit dupa ce am observat cat de expusi sunt motociclistii in trafic, in oras si in afara lui. In plus, si printre pasionatii de motoare exista persoane care pun adrenalina mai presus de propria siguranta, uitand ca, acasa, ii asteapta familia.

Dorim, astfel, sa aratam ce inseamna o mentalitate sanatoasa in aceasta comunitate, de la pregatirea pentru situatii de urgenta pana la a avea un vehicul intretinut, deci, sigur. Vrem sa ne facem cunoscuti si ca parteneri de trafic pentru soferi si in calitate de grup implicat in societate”, spun organizatorii evenimentului, Ride and Ride Timisoara MF. Asociatia are 600 de membri, motociclisti pasionati, si promoveaza conducerea preventiva si o conduita corecta in trafic.

Ride Safe, Ride Smart este sustinut de SMURD, ATI, UMF, Iulius Mall si Primaria Timisoara si Timis Events. In parcare, vor fi expuse motociclete din partea Automobile Bavaria BMW Motorrad.

De asemenea, Trust Moto Shop, Moto Garage TM, Bike ME,si Rocket Spin le vor oferi participantilor ateliere aplicate interactive pe teme moto precum suspensiile unei motociclete sau mentenanta elementara necesara pentru a te bucura de o plimbare in siguranta, precum si o zona de divertisment.

Intrarea este libera. Voia buna obligatorie! (I.P.)

Leave a Reply