Se anunta o saptamana plina in Iulius Town Timisoara: musicaluri, evenimente pentru copii si momente dedicate sportivilor (P)

Laitmotivele saptamanii acesteia sunt spectacolul, vibe-ul de vara si distractia, care va atinge cote maxime, in Iulius Town Timisoara. Agenda cuprinde propuneri si pentru sportivii care prefera adrenalina – Cantarul Oficial, pentru meciul de box dintre Romania si Mexic, romanticii sunt asteptati cu filme consacrate, iar melancolicii gasesc obiecte vintage. Surprize sunt si pentru copii: papusile le vor spune povesti, iar la atelierele de creatie vor lasa imaginatia sa preia controlul.


Joi, 29 iulie 2021, in Iulius Town Timisoara, vei intalni 14 sportivi de renume din Venezuela, Mexic, Nicaragua, Republica Moldova si Romania, care vor participa la Gala „Boxing Fight Championship”: Romania vs. Mexic.

Cantarul Oficial va avea loc in Iulius Gardens, de la ora 19,30 si va fi prezentat de artistul Mike Diamondz. Invitatul special al serii este Bogdan Stoica, fostul campion mondial SUPERKOMBAT, la categoria cruiser.

Muzica si filmul mereu au facut o echipa de exceptie, iar cand te poti bucura de ele in aer liber, totul prinde un aer boem. Flight Cinema In My Town le propune timisorenilor Music Nights in Iulius Gardens, cu filme care au ramas in istorie. Vineri, 30 iulie, intram in lumea hip-hop-ului cu pelicula „8 Mile”, de la ora 19, sambata ne poarta in universul rock-ului, de la ora 20, cu „Bohemian Rhapsody”, iar atmosfera de festival este adusa duminica de „Fire Festival”, de la ora 20.

Dupa ce afli secretele muzicii, poti incerca miscari noi de dans la Flight After Party, in fiecare seara, dupa ce se termina filmele. Pentru mai multe detalii si rezervari, intra pe pagina de Facebook a evenimentului!

La Iulius Town aducem in fiecare saptamana basmele mai aproape de copii. Sambata, 31 iulie, de la ora 17, Bianca Potyesz ii asteapta, in Iulius Gardens, la atelierele de creatie pe micii artisti, unde „se vor juca cu magia”, creand lampioane si stelute fermecatoare. „Casuta prietenilor” ii invita pe copii duminica, de la ora 11, intr-o calatorie fantastica la teatrul de papusi.

Nostalgicii sunt asteptati la etajul Iulius Mall, unde vor descoperi nuantele trecutului, incrustate pe monede din alte secole, mobilier cu design deosebit, bijuterii cu povesti uimitoare, viniluri sau carti de colectie si multe alte obiecte speciale. Expozantii vor fi prezenti timp de trei zile, 30 iulie – 1 august 2021.

Pentru o experienta completa in Iulius Town, magazinele expun colectii noi si premii inedite. Afla mai multe detalii pe site-ul  www.iuliustown.ro! (I.P.)

 

Leave a Reply