Trei zile de povesti culinare, muzica buna si activitati pentru toata familia te asteapta la „Food & Friends in the Park” din Iulius Town Timisoara (P)

Finalul lunii iulie aduce in Iulius Town muzica buna, mancaruri sofisticate si multe zambete. Astfel, joi, va va incanta trupa R.U.A., vineri puteti intra in atmosfera „Magnetic Festival”, iar in weekend puteti savura mancaruri delicioase, bauturi refreshing si puteti petrece serile de vara in ritmuri de dans la „Food & Friends in the Park”.


Saptamana se incheie cu „Imani Party”, unde muzica house cu influente afro combinate cu sound-uri etnice grecesti si asiatice va colora seara de sambata.

Seria de concerte dedicata trupelor din Timisoara – Every Thursday Live – continua saptamana aceasta cu un live al trupei Royal Unknown Artists (R.U.A).

Joi, 29 iulie 2021, incepand cu ora 21, in Iulius Gardens – zona Lake Plaza, artistii vor oferi publicului, prin piesele lor, o particica din entuziasmul, efervescenta si energia lor pozitiva. Accesul este gratuit.

Food&Friends in the Park da startul unui weekend delicios, pe care sa-l petreci impreuna cu cei dragi tie. Trei zile cu povesti culinare si preparate pentru toate gusturile te asteapta in Iulius Gardens.

Gurmanzii pot incerca burgeri sau wiener wurst de la @Fabrika ori hot dogs si french fries adusi de King`s Bistro, iar iubitorii de cafea se pot delecta cu specialitati de la Tucano si Coffee Rize.

FoodGourmet are preparate vegetariene, vegane si raw-vegane, fanii dulciurilor au parte de surprize de la Rulota cu bunatati si Mimi`s Delice, iar racoritoarele sunt asigurate de La Trattoria. Suna-ti prietenii si veniti sa descoperiti food truck-urile din Iulius Gardens!

Orice masa copioasa trebuie sa fie acompaniata de muzica buna. Weekend-ul acesta, Iulius Gardens este cuprins de ritmuri inedite. Magnetic Festival incepe vineri, 30 iulie, in zona Lake Plaza, de la ora 20, cu Farium, urmat de Synchro, Omix si Razy.

Intrarea este libera, iar singurul lucru pe care participantii trebuie sa il aduca cu ei este vibe-ul de festival. Daca vrei sa incerci un fusion muzical, „Imani Party” da start petrecerii sambata, 31 iulie, iar beat-urile house se vor combina cu cele etnice grecesti si asiatice, de la ora 17.

Ne vedem in Iulius Town, in acest sfarsit de saptamana! (I.P.)

Leave a Reply