„Voi sunteti urmasii Bratienilor? Niste circari si martafoi cu comportament de tip interlop?!” Liderul PSD Marcel Ciolacu ataca dur PNL, dupa scandalul de la alegerile interne de la Timisoara

Marcel Ciolacu a atacat dur Partidul National Liberal, dupa scandalul care a izbucnit sambata la alegerile pentru sefia PNL Timisoara.


„Voi sunteti urmasii Bratienilor? Niste circari si martafoi cu comportament de tip interlop?! Iohannis a cules ce a semanat: PNL – partidul sau, a ajuns sa faca alegeri cu politia la usa! Simulacrul alegerilor de la PNL Timis este imaginea perfecta a acestui partid de terchea-berchea si mate-fripte cu foamea-n gat care au lasat Romania neguvernata, doar pentru a-si cara ei pumni in cap in disputele lor interne”, spune Marcel Ciolacu intr-o postare pe Facebook.

Presedintele PSD spune ca „acesti iresponsabili ar trebui sa se ocupe de destinele tarii! De economie, de pandemie, de educatie!”.

Cicolacu a spus ca, „in timp ce ei se imbrancesc si se injura ca la usa cortului pentru ciolan”, s-au raportat 156 cazuri noi de persoane infectate cu SARS-CoV-2, iar Vama Giurgiu este blocata de sute de turisti care se intorc in tara. „Si sunt doar cateva dintre adevaratele probleme ale romanilor! Sunteti decuplati de realitate”, mai spune liderul social-democrat.

Interventia sa publica vine la doar cateva ore dupa noul scandal, cu imbranceli si injuraturi, care a avut loc, sambata, la alegerile pentru conducerea PNL Timisoara.

Cele doua tabere rivale din randul liberalilor timisoreni s-au luat la cearta de cand au aflat ca regula de acces la conferinta este ca participantii sa fie inregistrati si sa primeasca o bratara si buletinul de vot. Iar cei care nu sunt pe convocator sa nu fie lasati sa intre. (Mara Ion)

 

Leave a Reply