Ludovic Orban anunta anularea alegerilor “grav viciate” pentru conducerea PNL Timisoara! “Imi rezerv dreptul de a actiona pentru sanctionarea celor vinovati, precum si pentru anularea alegerilor de la Timisoara”

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a luat atitudine, sambata, impotriva conducatorilor interimari ai PNL Timis, Alin Nica si Danut Groza, dar si impotriva senatoarei Alina Gorghiu si secretarului general adjunct al Guvernului, Bogdan Ghelbere, pe care ii acuza de “incalcari grosolane ale democratiei interne savarsite la PNL Timisoara”, mentionand ca a avertizat ca ii va sanctiona, in cazul ingradirii dreptului de vot a membrilor partidului”, pe cei care fac acest lucru si va anula alegerile “grav viciate prin aceste demersuri”.


“Condamn public incalcarile grosolane ale democratiei interne savarsite la PNL Timisoara de Alin Nica, Danut Groza, Alina Gorghiu si Bogdan Ghelbere. Le-am transmis inainte de conferinta pentru alegerea conducerii organizatiei o adresa prin care le-am solicitat sa respecte intocmai prevederile Statutului Partidului National Liberal.

Totodata, le-am comunicat situatia oficiala a membrilor PNL la 31 decembrie 2020 si i-am avertizat ca orice ingradire a dreptului de vot a membrilor partidului poate conduce la sanctiuni indreptate impotriva celor care au impiedicat membrii in drept ai PNL sa-si exprime optiunea, precum si la anularea alegerilor grav viciate prin aceste demersuri”, scrie Orban pe Facebook.

El precizeaza ca, in calitate de presedinte al PNL, isi rezerva dreptul de a-i sanctiona pe cei vinovati, precum si de a anula alegerile de la Timisoara.

“In calitate de presedinte al PNL, avand obligatia statutara de a veghea la respectarea Statutului partidului si de a garanta aplicarea acestuia, imi rezerv dreptul de a actiona in conformitate cu prevederile statutare pentru sanctionarea celor vinovati, precum si pentru anularea alegerilor de la Timisoara, desfasurate cu incalcarea normelor impuse de Statutul PNL si de deciziile organismelor de conducere ale PNL”, afirma liderul PNL. (M.I.)

Leave a Reply