Tiganii vor sa aiba propria criptomoneda! GYPSICOIN are ca simbol roata tiganeasca si reprezinta prima moneda digitala a membrilor etniei de pretutindeni

Tiganii isi fac propria moneda virtuala, iar denumirea acestea va fi una care sa arate caracterul international al etniei. GYPSYCOIN. Daniel Cioaba, autointitulat rege international al romilor, anunta dezvoltarea unui nou proiect de criptomoneda: Gypsycoin.


Autointitulatul rege al romilor de pretutindeni, Dorin Cioaba, a  mai avut o tentativa in 2014 de infiintare a unei criptomonede.

Atunci criptomoneda a fost denumita „LOV” de la „lovele”, iar valoarea acesteia fusese stabilita la un euro.

Pana la lansarea Gypsycoin, cea mai veritabila moneda pentru romii din toata lumea ramane galbenul din salbele tigancilor. Un galben se cumpara in Romania cu 600-700 de euro.

Intr-un comunicat de presa citat de G4Media, Congresul Mondial al Uniunii Internationale a Romilor anunta ca noul proiect vizeaza combaterea discriminarii si xenofobiei, cat si dezvoltarea sociala si educationala a romilor.

„In acest sens, GYPSYCOIN are mai multe intrebuintari. Acestea sunt: finantare acte de caritate; moneda de schimb pentru comunitate; finantare de proiecte educationale; investitii financiare pe termen lung si plati”, se arata in comunicat.

Acest proiect aduce un element in plus comunitatilor de romi de pretutindeni. Si anume, prima moneda digitala universala a romilor. Imaginea si designul proiectului combina elementele traditionale cu cele moderne.

Asa a aparut simbolul GYPSYCOIN: roata tiganeasca traditionala in simbioza cu circuitele unei placi electronice. Acest simbol a fost conceput in acest fel, menit sa fie recunoscut cu usurinta”, mai precizeaza sursa citata.

Comunicatul integral al Congresului Mondial al Uniunii Internationale a Romilor:

Daniel Cioaba, Presedintele International Romani Union – Filiala Romania, dezvolta un nou proiect de criptomoneda.

Proiectul GYPSYCOIN este o premiera in initiativa coeziunii comunitatilor de romi la nivel global. Acest proiect reprezinta prima moneda universala a romilor de pretutindeni.

GYPSYCOIN cuprinde si o latura de dezvoltare sociala. Aceasta vizeaza combaterea discriminarii si xenofobiei, cat si dezvoltarea sociala si educationala a romilor.

Proiectul domnului Cioaba se angajeaza sa sprijine minoritatea roma in demersurile acesteia spre integrarea sociala, sa consolideze identitatea etnica, sa promoveze diversitatea culturala si sa creasca gradul de educatie si implicare sociala a minoritatii rome.

GYPSYCOIN reprezinta un nou proiect in cadrul universului de cryptomonede. Acest proiect este multilateral si se implica in domenii diferite de dezvoltare.

Proiectul abordeaza subiectul comunitatilor de romi. Acesta se concentreaza pe dezvoltarea comunitatilor si pe ajutorarea persoanelor de etnie roma aflate in dificultate.

In acelasi timp, scopul este de a consolida un spirit de coeziune digitala intre comunitatile de romi, prin intermediul simbolului si al comunitatii GYPSYCOIN. In acest sens, GYPSYCOIN are atasat si un element de identitate.

Prin urmare, acesta este menit sa fie asociat cu comunitatile de romi din intreaga lume.

Acest proiect aduce un element in plus comunitatilor de romi de pretutindeni. Si anume, prima moneda digitala universala a romilor. Imaginea si designul proiectului combina elementele traditionale cu cele moderne.

Asa a aparut simbolul GYPSYCOIN: roata tiganeasca traditionala in simbioza cu circuitele unei placi electronice. Acest simbol a fost conceput in acest fel, menit sa fie recunoscut cu usurinta.

Prin urmare, GYPSYCOIN este asociat unei cauze. Aceasta cauza fiind dezvoltarea multilaterala a comunitatilor de romi.

Din acest punct de vedere, aspectele cheie pe care se concentreaza acest proiect sunt furnizarea de alimente si obiecte de uz casnic familiilor nevoiase, educatia sanitara, promovarea pargusului educatiei scolare, educatia morala civica si educatia tehnologica.

In acest sens, GYPSYCOIN are mai multe intrebuintari. Acestea sunt: finantare acte de caritate; moneda de schimb pentru comunitate; finantare de proiecte educationale; investitii financiare pe termen lung si plati.

Caracterul comunitar al acestui token este redat de distributia de pe piata. Din acest punct de vedere, GYPSYCOIN se potriveste cu dinamica actualei piete cripto.

Asadar, 90% din monede au fost arse (scoase din uz), ramanand 10% pentru a circula pe piata. Tinand cont de latura traditionalista a comunitatilor de romi, motto-ul GYPSYCOIN poate fi rezumat la respectarea traditiei prin promovarea inovatiei. In general, proiectul este determinat sa aiba un impact major asupra comunitatilor de romi din intreaga lume si sa simbolizeze unitatea.

GYPSYCOIN se bazeaza pe potentialul ascuns al unitatii unei comunitati distribuite pe tot globul. Prin urmare, GYPSYCOIN beneficiaza de un mare potential de utilizatori la nivel global.

In acelasi timp, se tine cont de faptul ca comunitatile de romi sunt in stransa legatura unele cu celelalte. Prin urmare, diseminarea acestui proiect se va realiza in mod organic.

Cuantificarea rezultatelor proiectului se va face sub forma de continut multimedia si intelectual. In urma activitatilor si actiunilor intreprinse de GYPSYCOIN, rezultatele si etapele evenimentelor vor fi afisate pe site.

Alte subiecte acoperite de GYPSYCOIN sunt: sanatatea mediului inconjurator, initiativa cetateneasca, etica, educatie pentru sanatate, sport, educatie pentru nutritie, abilitati informatice si tehnologie, literatura, muzica, cultura generala, constientizarea problemelor actuale ale societatii.

Odata cu implementarea proiectelor, productivitatea si rezultatele sunt atent masurate, iar acestea sunt analizate si se reflecta in mod constant asupra acestora, pentru a imbunatatii calitatea serviciilor oferite.

Acest proiect este unul deschis, iar moneda GYPSYCOIN va putea dispune de utilizari aditionale, in functie de evolutia si parteneriatele proiectului. Totodata, acest proiect beneficiaza de sprijinul International Romani Union” se arata in comunicatul transmis de Congresul International al Romilor. (R.G.)

Sursa: G4Media

Leave a Reply