Avocatul din limuzina! Aflat la volanul unui Lamborghini, un avocat a fost prins circuland cu 164 km/h. Instanta de fond a anulat sanctiunile politiei, sub pretextul ca pe filmarea radar se vede un… BMW

Avocatul Marius Hristea, din Baroul Vaslui, a fost surprins de radar, in 12 iulie 2020, in jurul orei 13,30, la volanul unui bolid Lamborghini, circuland cu viteza de 164 km/h, pe DN 24, in dreptul localitatii Satu Nou, din judetul Vaslui, pe un sector de drum cu limita de 50 km/h.


Dupa ce a dat radarul peste cap, politistii l-au oprit si, dupa ce au constatat ca acesta nu avea asupra sa certificatul de inmatriculare al limuzinei evaluata la peste 250.000 de euro, dar nici cartea de identitate, l-au amendat si i-au retinut permisul pentru 90 de zile.

Imediat dupa incident, Marius Hristea depus o plangere contraventionala la Judecatoria Vaslui si, paradoxal, instanta a anulat sanctiunile, pe motiv ca in filmarea de pe radar ar aparea un BMW si nicidecum Lamborghiniul mentionat in procesul verbal.

In apel, judecatorii Tribunalului Vaslui au studiat cu atentie imaginile radar si au certificat faptul ca, totusi, pe filmare se distinge un Lamborghini si au schimbat hotararea instantei de fond.

”Contrar sustinerilor intimatului, din analiza probelor administrate, instanta de apel constata ca prezumtia de vinovatie nu a fost inlaturata, rezultand fara echivoc din plansele foto coroborate cu inregistrarea pe suport magnetic, ca aceasta a savarsit fapta retinuta in procesul-verbal, (…) abatere filmata cu aparat radar pistol Trucam TC.

Sectorul de drum pe care a circulat intimatul se afla in interiorul localitatii Satu Nou, judetul Vaslui si, potrivit dispozitiilor legale aratate anterior, apelantul avea obligatia de a circula cu viteza legala de 50 km/ora”, se arata in decizia definitiva a Tribunalului Vaslui, care a mentinut sanctiunile aplicate de rutieristi.

“Am condus un Lamborghini, am gresit si am fost sanctionat. Chiar si politistului care m-a oprit i-am spus ca am comis o fapta regretabila. Masina respectiva avea un motor foarte puternic, Totul insa e de domeniul trecutului, important e ca am invatat o lectie”, a fost declaratia spasita a avocatului, oferita presei locale, la finalul procesului. (V.E.)

2 thoughts on “Avocatul din limuzina! Aflat la volanul unui Lamborghini, un avocat a fost prins circuland cu 164 km/h. Instanta de fond a anulat sanctiunile politiei, sub pretextul ca pe filmarea radar se vede un… BMW

  1. Tataie, daca nu recunosti o figura de stil, atunci ma gandesc ca n-ai mai mult de zece clase. Deci, completeaza-ti studiile si atunci poti sa revii pe paginile Impact Press

Leave a Reply