Experienta Cinema VIP recucereste Timisoara! Cinema City lanseaza conceptul cu cina si film all inclusive la Iulius Town, in premiera in afara Capitalei (P)

Timisorenii si locuitorii din vestul tarii au de acum un plus de entertainment in viata lor si o noua experienta, in trendurile internationale, de petrecere a timpului liber. Cinema City lanseaza conceptul VIP Cinema All Inclusive la Iulius Town Timisoara, in premiera in afara Bucurestiului, care adauga vizionarii o cina delicioasa.


Cel mai nou si atractiv concept din cinematografia mondiala este acum accesibil la Timisoara, in premiera in afara Capitalei. Multiplexul din cadrul proiectului mixt de regenerare urbana Iulius Town Timisoara ofera 12 sali, in care cinefilii au parte de spectacole si experiente inedite, datorita inovatiilor aduse de Cinema City Romania.

Piesa de rezistenta o reprezinta cele 3 sali VIP, cu o capacitate de 61 locuri fiecare, un concept avangardist, care imbina experientele gourmet cu spectacolul cinematografic si care se bucura de succes la nivel mondial. Este reteta unei seri perfecte, care aduce impreuna emotia, suspansul si placerea unui blockbuster cu rafinamentul unei cine in compania familiei si prietenilor.

Conceptul VIP Cinema All Inclusive adauga savoare experientei cinematografice, la propriu. Pe langa confortul dus la cel mai inalt nivel, salile fiind dotate cu celebrele fotolii din piele, Lazy Boys, computerizate pentru ajustare personalizata a spatarului si suportului pentru picioare, filmele premiera si tehnologiile ultramoderne, spectatorii sunt rasfatati cu un meniu cu preparate culinare apetisante, ce poarta semnatura unui chef italian, Andrea Di Gangi, care a lucrat in restaurant cu doua stele Michelin. De la startere, salate si bufet cald, cu paste, pui si alte delicii, pana la pizza si desert, toate se regasesc in meniul VIP, care poate fi consultat aici: https://bit.ly/3DtKu7E. Evident, nu lipsesc bauturile, nici nachos si deliciosul popcorn, de care te bucuri nelimitat pe durata filmului.

VIP Cinema All Inclusive, concept care fascineaza si cucereste iubitorii de film din intreaga lume, este accesibil de la inceputul acestei saptamani si la Cinema City din Iulius Town Timisoara, preturile pornind de la 74 de lei de persoana. Biletele pot fi cumparate de aici: https://bit.ly/3ynrLGN.

„Adaugam ofertei de entertainment din Iulius Town Timisoara o noua experienta pentru publicul din vestul tarii, alaturi de Cinema City. Cu totii avem nevoie de rasfat si de noi valente care sa ne imbogateasca timpul, poate acum mai mult decat oricand, iar conceptele care ne scot din rutina si ne aduc impreuna sunt o doza de optimism. Suntem convinsi ca pachetul spectacol si gourmet, adus la Timisoara in premiera dupa Bucuresti, va fi pe placul publicului din intreaga regiune”, a spus Oana Diaconescu, Head of Leasing IULIUS.

„A fost absolut impresionanta primirea entuziasta a publicului din Timisoara a salilor de cinema VIP, cu multe spectacole sold-out din prima zi de cand am redeschis, in mai. Adevarul este ca le rezisti greu celebrelor fotolii Lazy Boys, in care ajungi sa te intinzi aproape ca intr-un pat, popcornului si nachos-ului nelimitat. Acum ca am deschis si bucataria, experienta VIP Ultra All Inclusive asigura reteta gourmet pentru o seara perfecta, ce imbina relaxarea de lounge cu spectacolul cinematografic premium si cu o cina delicioasa pregatita de un chef. Un next level in ceea ce priveste show-ul cinematografic, dar si un plus de entertainment adus in viata timisorenilor”, a declarat Ioana Ionescu, Marketing Manager Cinema City Romania.

Cinema City este prezent in patru proiecte ale companiei IULIUS (ansamblul mixed-use Iulius Town Timisoara, Iulius Mall Iasi, Cluj-Napoca si Suceava).


Despre Iulius Town Timisoara

Inaugurat in august 2019, Iulius Town Timisoara este un amplu proiect de regenerare urbana, ce include functiuni de retail, office si entertainment si care a dat Timisoarei un imbold puternic, economic si social, printr-o investitie de peste 442 milioane de euro a companiilor IULIUS si Atterbury Europe.

Iulius Town Timisoara reprezinta principala atractie de business, shopping şi loisir din vestul tarii, integrand: cea mai mare suprafata de retail din tara, cu 102.000 mp si peste 450 de magazine, restaurante si cafenele tematice, foodcourt, cel mai mare centru de fitness din tara, cinema multiplex cu 12 sali, inclusiv conceptul VIP, gradinita si scoala privata, birouri ale institutiilor publice, 3 cladiri office premium cu o suprafata de 50.000 mp, centru de evenimente cu 3 sali, o gradina urbana de 5 hectare animata de evenimente in aer liber, carusel pentru copii şi aproximativ 4.070 de locuri de parcare.

Despre Cinema City Romania

Cinema City este cel mai mare operator de cinematografe din Romania si face parte din Cineworld Group, al doilea mare lant de cinematografe pe plan mondial.

Cinema City Romania opereaza 27 de multiplexuri, cu un total de 247 de sali, in 20 oraşe din tara: Bucureşti, Arad, Bacau, Baia Mare, Braila, Cluj, Constanta, Deva, Drobeta-Turnu Severin, Galati, Iaşi, Piatra Neamt, Piteşti, Ploieşti, Ramnicu Valcea, Suceava, Targu Jiu, Targu Mureş şi Timişoara.

In plus, Cinema City Romania le ofera cinefililor cele mai inovatoare si mai cool concepte de cinema, disponibile in Romania exclusiv in cinematografele Cinema City: IMAX (sali cu cele mai mari ecrane din tara, cu imagini clare ca lacrima si un sunet impresionant), 4DX (experienta cinematografica absoluta, pentru toate cele 5 simturi) si VIP (in pretul unui singur bilet, te bucuri de o experienta confortabila cinematografica in fotolii extensibile, ai cina si meniu bar nelimitat). Astfel, cu fiecare nou multiplex deschis si cu fiecare noua tehnologie adusa, misiunea Cinema City este de a pune la dispozitia tuturor cel mai bun loc pentru a vedea un film. Mai multe informatii pe www.cinemacity.ro

Leave a Reply