Timisoara Fashion Week armonizeaza culorile toamnei si stilul country, la Iulius Town. Invitat special, designerul Catalin Botezatu (P)

Nuantele toamnei sunt aduse in Iulius Town de unul dintre cele mai asteptate evenimente de moda. Timisoara Fashion Week propune o editie cu totul iesita din tipare anul acesta, unde designeri renumiti vor arata cat de efervescent si versatil este stilul country. Catalin Botezatu, invitatul special al evenimentului, a pregatit o colectie inedita, iar Dorian Popa si Cosmina Pasarin vor fi prezenti si ei la cele doua zile dedicate modei.


Jeansii, jachetele din piele sau cizmele de cowboy sunt vedetele editiei cu numarul VI a Timisoara Fasion Week. Timp de doua zile, in perioada 3 – 4 septembrie 2021, de la ora 19, in parcarea VIP de la Iulius Town Timisoara, se va prezenta moda si rafinament la cele mai inalte standarde. 

Stilul country, tema Timisoara Fashion Week de anul acesta, reuseste sa impleteasca nuantele aramii ale toamnei in tinute care creaza un look rupt din filmele western.

Intrarea la Timisoara Fashion Week se face pe baza de invitatie, ce poate fi obtinuta trimitand un email pe adresa: invitatie@tmfashionweek.ro, cu numele complet si numarul de telefon. Mai multe detalii poti afla accesand pagina de Facebook dedicata evenimentului.

Invitatul special, creatorul de moda Catalin Botezatu, a pregatit un show cu totul special. Cunoscut pentru faptul ca se ocupa personal de toate prezentarile sale, avand grija ca design-ul, scenografia, regia, styling-ul si coloana sonora sa se armonizeze intr-un concept fascinant, acesta ii intampina pe timisorenii pasionati de fashion cu un spectacol fabulos. Inca de la prima editie Timisoara Fashion Week, Cosmina Pasarin modereaza evenimentul, iar anul acesta nu este o exceptie.

Prezent, in data de 3 septembrie, va fi si Dorian Popa, care va insufleti parcarea VIP din Iulius Town.

Descopera stilul country, la Timisoara Fashion Week, in Iulius Town! (I.P.)

Leave a Reply