Ciocolata premium cu cannabis produsa de un preot misionar din judetul Cluj se vinde ca painea calda turistilor de la Salina Praid. “E facuta cu binecuvantare!”

La intrarea in Salina Praid se vinde ciocolata cu marijuana. Desi au venit sa beneficieze de curele cu sare de la Salina Praid, turistii au facut coada sa cumpere ciocolata cu marijuana, care se vinde la tarabe alaturi de icoane.


Turistii nu au mai tinut cont de distantarea sociala si nici mastile nu erau purtate in interior. De asemenea, acestia au putut cumpara de la tarabe, plasate la intrarea in salina, icoane, dar si ciocolata cu marijuana, transmite Antena 3.

Preotul care vinde ciocolata cu marijuana spune ca aceasta este facuta cu binecuvantare si are aprobare spre a fi vanduta.

”Nu e drog, e canepa. Aceasta ciocolata nu are mult zahar, e facuta cu binecuvantare, unsa cu bun-simt, cu dragoste. Este facuta de un parinte din comuna Floresti, langa Cluj”, a spus preotul.

Este vorba despre Dinu Criste, preot misionar din judetul Cluj, care a pus bazele atelierului „Christe Chocolatier”, in comuna Sancraiu, in urma cu patru ani, pentru a produce ciocolata premium cu cannabis.

In atelierul sau sunt create amestecuri dintre cele mai neobisnuite, printre care ciocolata cu cannabis sau cu foita de aur.

Ciocolata cu cannabis, cu foita de aur, lavanda, chilli sau dovleac – in atelierul parintelui Dinu Criste se regasesc cele mai neasteptate amestecuri. (V.E.)

 

Leave a Reply