Un preot a intrat in afaceri imobiliare. Construieste un bloc cu 7 etaje pentru turisti, in Mamaia Nord, pe langa cel cu 4 etaje deja ridicat

Preotul Andrei Salomia, parohul Bisericii “Buna Vestire” si fost consilier local la Navodari, implicat in mai multe scandaluri in legatura cu folosirea telefonului mobil in timpul spovedaniei, isi construieste un bloc cu 7 etaje in Mamaia Nord, pe langa cel cu 4 etaje deja ridicat.


Preotul Andrei Salomia din Navodari a solicitat Agentiei pentru Protectia Mediului Constanta autorizarea unei investitii in zona de nord a statiunii Mamaia, privind constructia unui imobil de locuinte colective si unitati destinate turismului, scrie replicaonline.ro.

Imobilul ar urma sa aiba regimul de inaltime P+7E, cu mezanin in cadrul parterului, spatii comerciale si prestari servicii la parterul locatiei din Mamaia Nord.

Preotul Andrei Salomia este parohul Bisericii “Buna Vestire” si fost consilier local la Navodari. De-a lungul anilor, acesta a fost implicat in mai multe scandaluri in legatura cu folosirea telefonului mobil in timpul spovedaniei, de asemenea, acesta a fost amendat de catre politisti cu suma de 2.000 de lei, dupa ce a oficiat slujba pentru sarbatoarea Izvorului Tamaduirii, iar in urma ei, mai multi credinciosi din Navodari s-au imbulzit in curtea bisericii „Buna Vestire”.

Va reamintim faptul ca, nu este prima investitie a preotului in Mamaia Nord. Acesta a mai ridicat un imobil P+4E cu destinatia locuinte colective si cu agentie de turism la parter, un complex cu zece casute de vacanta, cu regim de inaltime rezumat la parter, dar si doua vile. (V.E.)

Sursa: replicaonline.ro

Leave a Reply