Cannabis pazit cu pusca! Procurorii DIICOT Timisoara au retinut un dealer de droguri de la care au “recoltat” 37 de plante si o arma calibru 4,5 mm

Procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism – Serviciul Teritorial Timisoara au dispus, ieri, 15 septembrie, retinerea pe o perioada de 24 de ore a unui inculpat, pentru savârsirea infractiunii de trafic de droguri de risc in forma continuata.


In cauza s-a retinut faptul ca, in perioada 2020 – 2021, inculpatul a comercializat cannabis catre consumatori de astfel de substante de pe raza judetului Timis si a infiintat o cultura de plante de cannabis, drogurile ce urmau a fi obtinute fiind destinate tot comercializarii.

La data de 15.09.2021, procurorii DIICOT – Serviciul Teritorial Timisoara impreuna cu ofiteri de politie judiciara din cadrul BCCO Timisoara au efectuat o perchezitie domiciliara, in urma careia a fost descoperita cultura outdoor de cannabis, formata din 37 de plante, aflate in diferite stadii de dezvoltare, 25 de grame de cannabis, 2 grame de amfetamina, 2 grame de metamfetamina si o pusca de calibru 4,5 milimetri.

In cursul zilei de astazi, inculpatul urmeaza sa fie prezentat Tribunalului Timis cu propunere de arestare preventiva, pentru o perioada de 30 de zile.
Actiunea a beneficiat de sprijinul lucratorilor de politie din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Timis si al jandarmilor Gruparii de Jandarmi Mobile „Glad Voievod” Timisoara. (V.E.)

Leave a Reply