PE SURSE. Doi ofiteri fara sustinere politica din Politia Judetului Satu Mare, note de 4 la concursul de avansare in functie

Toamna se numara functiile in Politia Judetului Satu Mare, astfel ca mai multi ofiteri s-au prezentat la concursuri de avansare in functii. In primul rand, doi candidati fara sustinere politica, dupa cum se zvoneste in sistem, s-au batut pentru sefia Politiei Municipiului Carei.


Este vorba despre comisarul Ioan Lapuste Copil, care ocupa cu delegatie aceasta functie, si subcomisarul Stefan Kato, care, in prezent, este seful Sectiei Rurale Carei. Potrivit PresaSM, ambii candidati au cazut cu brio, primul cu nota 4,48, iar cel de-al doilea, cu 4,61.

Un alt concurs important s-a desfasurat in 17 septembrie, cand a fost pusa la bataie functia de sef al Politiei Municipiului Satu Mare. S-au inscris doi candidati cu sustinere politica, dupa cum s-a zvonit in sistem, respectiv comisarul sef Catalin Danciuti, care conduce cu delegatie Politia Municipiului Satu Mare, si comisarul Cristian Pop, seful Biroului Politiei Rutiere Satu Mare.

Din motive care nu au fost dezvaluite, al doilea concurent s-a retras din competitie cu doar o ora inainte de confruntarea scrisa, astfel ca solitarul Catalin Danciuti a fost declarat castigator cu nota 7,63.

Paradoxal, Cristian Pop si-a luat si concediu pentru a se pregati de marea confruntare, insa motive deocamdata nestiute l-au determinat sa se retraga. Masa si dansul organizate de castigator au fost pe masura functiei. (V.E.)

One thought on “PE SURSE. Doi ofiteri fara sustinere politica din Politia Judetului Satu Mare, note de 4 la concursul de avansare in functie

  1. E chestia de omenie, dacă nu ai susținere nu ai ce să cauți la concurs, nu mergi la masă nepoftit.
    Concursurile sunt pentru feudali și pentru vasalii acestora.
    Mi se pare normal ca dacă lui Petecel Aurelian i-a cumpărat tac-su inspectorat de poliție atunci Petecel Aurelian să facă politica de resurse umane.
    Doamne ajută!

Leave a Reply