VIDEO Trofeu pentru Timisoara la The Artist Awards 2021, cel mai mare show dedicat industriei muzicale din Romania! Tinu Vidaicu si George Hora (Dirty Nano) au castigat titlul „Best Remixer”

Proiectul Dirty Nano s-a ridicat la inaltimea asteptarilor, weekend-ul trecut, la cea de-a III-a editie a premiilor The Artist Awards. Ceremonia a celebrat cei mai apreciati artisti si creatori de continut ai momentului, din Romania, Dirty Nano ocupand prima pozitie la categoria desemnata.


Aflati deja la a doua nominalizare, Tinu Vidaicu si George Hora s-au impus prin voturile publicului, revendicandu-si titlul ,,Best Remixer” in 2021.

Prestatiile lor live explozive si remix-urile ascultate de milioane de oameni world wide i-au incoronat deja drept tronfii scenei clubbing, insa acest premiu vine ca o confirmare si o materializare fizica a intregului efort depus.

,,Suntem maguliti de dragostea pe care ne-o arata publicul la fiecare remix nou, iar acest premiu reprezinta o recunoastere a pasiunii pentru muzica si a dedicarii fata de acest proiect. Este o dovada vie a faptului ca oamenii cred in noi si, bineinteles, ca am reusit sa trezim emotie si apreciere in cei ce ne asculta si ne simt pe beat de atatia ani”, declara membrii Dirty Nano.

Cel mai nou remix Dirty Nano, o reimaginare clubbing a piesei Carla`s Dreams & Emaa –  “N-aud”, a intrat rapid in Top 3 trending pe Youtube, la nici o saptamana de la lansare. A ramas timp de 2 saptamani in primele 5 cele mai ascultate piese de pe Youtube si a inregistrat peste 1M de ascultari in mai putin de 1 luna de la lansare. Asta spune tot.

Duo-ul, originar din Timisoara, a facut senzatie inca de la primul remix din 2015. De atunci, artiştii au lansat 2 CD-uri, care contin un total de 30 de piese. Majoritatea sunt remix-uri oficiale, lansate in colaborare cu interpretii originali – Inna, The Motans, Delia sau Alina Eremia. Multe din aceste release-uri sunt semnate si publicate chiar de catre colosul label Global Records.

Dirty Nano a participat de-a lungul anilor la cele mai pretuite festivaluri din Romania: UNTOLD, AOA, Flight Festival, DeepForest Fest si a reusit sa cucereasca publicul si sa trezeasca emotii in fiecare oras inclus in cel mai recent turneu: Oradea, Sibiu, Cluj, Brasov, Constanta, Mamaia, Bucuresti, Satu Mare, Valcea, Arad.

Mixul special realizat de 1 mai 2020 la Ponton Casa Baraj, care a fost distribuit doar online (Youtube, iar pe ulterior Mixcloud), a avut un record de vizualizari, devenind cel mai ascultat mix al unor DJ din Romania.

Experienta Dirty Nano se simte la volum maxim şi creeaza amintiri memorabile pentru iubitorii de muzica electronica cu atitudine. Gandeste #dirty si schimba-ti viata, traind intens fiecare noapte suculenta de weekend, la fiecare PLAY! (I.P.)

Leave a Reply