PE SURSE. Partidul lui Dragnea isi intinde “tentaculele” si in Timis. Exista un comitet de initiativa din care ar face parte si fostul liberal Ionut Nasleu

Noul partid nationalist aparut pe esicherul politic din Romania, Alianta pentru Patrie, coordonat din umbra de fostul lider PSD Liviu Dragnea, a starnit un interes deosebit si in capitala Banatului.


Potrivit unor surse din politica locala, exista deja un comitet de initiativa in jurul caruia se va coagula Filiala Timis a Aliantei pentru Patrie, din care vor face parte intelectuali cunoscuti, politicieni aflati in adormire, dar si actuali parlamentari.

Se pare ca, datorita relatiei de prietenie avute cu Codrin Stefanescu, inca de cand amandoi faceau parte din PRM, fostul liberal Ionut Nasleu ar pune umarul la promovarea acestei formatiuni in randul politicienilor din tot judetul.

Intrebat daca va pune umarul la propasirea doctrinara a partidului lui Dragnea in Timis, fostul director de la Piete SA nu a confirmat, dar nici nu a infirmat acest zvon. Ne-a comunicat, in schimb, ca saptamana viitoare, la Timisoara, va avea loc o intalnire importanta a comitetului de initiativa local cu Liviu Dragnea, urmand sa fie puse la punct o serie de chestiuni organizatorice, inainte de anuntul oficial al infiintarii Filialei Timis a Aliantei pentru Patrie.

Noul partid ii atrage ca un magnet pe toti nemultumitii politicii banatene, astfel ca e de asteptat ca numarul membrilor sa creasca de la zi la zi. Se are in vedere ca, la alegerile locale de peste trei ani, partidul lui Dragnea sa obtina un scor bun, care sa-i permita sa atace alegerile generale cu sanse de a-si trimite oamenii in parlament. (M.I.)
One thought on “PE SURSE. Partidul lui Dragnea isi intinde “tentaculele” si in Timis. Exista un comitet de initiativa din care ar face parte si fostul liberal Ionut Nasleu

Leave a Reply