Dealeri de droguri din Timisoara, arestati preventiv pentru 30 de zile. Au fost saltati de mascati, in timp ce incercau sa vanda 1 kg de amfetamina cu suma de 7.000 de euro

Judecatorul de drepturi si libertati de la Tribunalul Timis a decis arestarea preventiva a doi dealeri de droguri de mare risc, care au fost prinsi in flagrant, marti seara, in parcarea unui centru comercial din Timisoara. Este vorba despre Ghirocean Daniel Nicolae si Damaschin Daniel Nicolae, retinuti de procurorii DIICOT Timisoara in timp ce incercau sa comercializeze o cantitate mare de amfetamina catre consumatori de pe raza municipiului Timisoara.


Potrivit referatului prin care s-a solicitat arestarea preventiva, la data de 28.09.2021, procurorii DIICOT – Serviciul Teritorial Timisoara impreuna cu ofiteri de politie judiciara din cadrul BCCO Timisoara au efectuat o actiune de prindere in flagrant a celor doi inculpati, in timp ce detineau asupra lor 18 pachete ce contineau cantitatea de aproximativ 1 kilogram de amfetamina, pe care intentionau sa le vanda cu 7.000 de euro.

Ulterior, procurorii DIICOT – Serviciul Teritorial Timisoara impreuna cu ofiteri de politie judiciara din cadrul BCCO Timisoara au efectuat doua perchezitii domiciliare in urma carora au fost ridicate mai multe bunuri cu valoare probatorie.

Suportul de specialitate a fost asigurat de catre Directia Operatiuni Speciale. Actiunea a beneficiat de sprijinul lucratorilor de politie din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Timis si al jandarmilor din cadrul Gruparii de Jandarmi Mobile „Glad Voievod” Timisoara. (V.E.)

Sursa foto: arhiva

Leave a Reply