Topul Firmelor din Judetul Timis, la o noua editie „virtuala” (P)

Avand in vedere actualulul context pandemic, Gala Excelentei in Afaceri – Topul Firmelor din Judetul Timis se va organiza in format on-line si se va transmite, in premiera, in seara zilei de 19 noiembrie, pe posturi regionale de televiziune si retele de socializare.


In vederea filmarilor pentru ceremonia de premiere, CCIA Timis invita firmele laureate la Centrul Regional de Afaceri (Bvd. Eroilor de la Tisa nr. 22), in perioada 25-29 octombrie 2021, orele 11.00-16.00, unde, intr-un cadru festiv, fiecare laureat in parte va urca pe scena pentru inmanarea diplomelor si distinctiilor.

Topul judetean al firmelor se realizeaza de catre Camera de Comert, Industrie si Agricultura Timis, pe baza unei metodologii unice si unitare la nivel national care imbina criterii de eligibilitate ce tin de activitatea desfasurata in exercitiul financiar precendent.

Topurile sunt structurate pe 7 domenii de activitate (Cercetare – Dezvoltare si High – Tech; Industrie; Agricultura, Silvicultura, Pescuit; Constructii; Servicii; Comert; Turism), grupe de activitate (conform codului CAEN) si 5 clase de marime (Microintreprinderi, Intreprinderi mici, Intreprinderi mijlocii, Intreprinderi mari, Intreprinderi foarte mari).

Clasamentul pentru anul 2020 reuneste 11.214 firme care au indeplinit criteriile de eligibilitate, dintr-un numar de 33.995 care au depus bilantul contabil in termen legal.

Dintre acestea, 1.793 firme au reusit sa se claseze pe locurile I, II si III, structurate pe domeniu, grupa de activitate si clasa de marime a intreprinderii, determinate prin ordonarea descrescatoare a punctajului total. De asemenea, 160 firme vor fi distinse cu Trofeul de Excelenta pentru clasarea pe unul din primele trei locuri ale Topului  in ultimii zece ani. Totodata, vor fi acordate premii si distinctii speciale pentru realizari de exceptie.

Confirmarea participarii la filmari si comunicarea datei si intervalului orar la tel.: 0728 069 281 sau e-mail: topulfirmelor@cciat.ro. Termen limita: 22 octombrie a.c. 

Informatii suplimentare sunt disponibile pe site-ul evenimentului: www.top.cciat.ro.

Topul integral cu firmele clasate poate fi consultat online la adresa:  http://top.cciat.ro/top.php. (I.P.)

Leave a Reply