Zilele Carierei, la a XIX-a editie! Cel mai tare targ de joburi pentru studentii si absolventii Universitatii Politehnica Timisoara, doar in mediul online

Universitatea Politehnica Timisoara, prin Centrul de Consiliere si Orientare in Cariera (CCOC), organizeaza, in perioada 25 – 29 octombrie 2021, cea de-a XIX-a editie a celui mai important targ de cariera din vestul tarii – Zilele Carierei – care acum beneficiaza de o durata mult mai mare.


Companii de renume din vestul tarii isi dau intalnire cu studentii si absolventii UPT in mediul online, iar prin intermediul conferintelor vor raspunde la toate intrebarile celor interesati.

Manifestarea este dedicata studentilor si absolventilor interesati sa identifice oportunitatile oferite de companii: stagii de practica, internship-uri, locuri de munca part-time sau full-time. In aceeasi masura, actiunea are ca scop intarirea parteneriatelor intre mediul economic si Universitatea Politehnica Timisoara.

Evenimentul se va desfasura online, in zilele mentionate, intre orele 10:00-16:00, timp in care studentii pot accesa ofertele companiilor si pot interactiona cu reprezentantii acestora prin intermediul standurilor virtuale disponibile la: https://www.zilelecarierei.upt.ro/companii.

Totodata, in cadrul conferintelor organizate online, studentii pot intra in direct cu reprezentantii companiilor si pot aplica direct pentru ofertele de cariera in cadrul standurilor virtuale. Detaliile legate de conferinte (tema, ziua si ora), precum si intregul program al evenimentului sunt disponibile pe website-ul https://zilelecarierei.upt.ro.

La finalul fiecarei conferinte se va organiza cate o tombola, la care participantii pot castiga premii substantiale.

Detalii suplimentare se pot gasi si pe pagina de Facebook a evenimentului: https://www.facebook.com/ZileleCariereiUPT/. (I.P.)

Leave a Reply