Porsche Engineering va deschide noul centru tehnologic in cladirea UBC 0 din Iulius Town Timisoara (P)

Divizia de inginerie Porsche din Romania isi extinde reteaua de centre de inovare pentru dezvoltarea vehiculelor inteligente prin deschiderea, in 2022, a noului sau birou in cladirea United Business Center (UBC) 0 din Iulius Town Timisoara. Compania de talie mondiala va ocupa o suprafata de 2.100 mp, iar echipa va asigura dezvoltarea proiectelor in domeniul auto in conformitate cu noile tendinte. Momentan, inginerii Porsche isi desfasoara activitatea intr-un spatiu temporar din UBC 3.


O noua companie de renume s-a alaturat comunitatii de business care s-a consolidat in cladirile premium de birouri United Business Center (UBC) din ansamblul mixed-use Iulius Town Timisoara.

Recent, a fost semnat un parteneriat cu Porsche Engineering Romania, o companie care dezvolta software pentru e-mobilitate, conducere automata si inteligenta artificiala. Aceasta isi va deschide, incepand cu al doilea trimestru din 2022, un birou in UBC 0 din Iulius Town, astfel incat capacitatea companiei de a furniza servicii de inginerie de talie mondiala se va extinde.

„Porsche Engineering Romania a ales Iulius Town pentru multele facilitati pe care le ofera, care ii ajuta pe angajatii nostri sa consolideze  echilibrul intre viata profesionala si cea personala. In acelasi timp, cladirea se afla intr-o pozitie cu adevarat excelenta, iar etajul nostru va avea o priveliste similara cu cea  din Cluj-Napoca”, spune Marius Mihailovici, director general Porsche Engineering Romania.

De anul viitor, aproximativ 50 de angajati vor lucra in noul birou din UBC 0, care se va intinde pe o suprafata de 2.100 mp, iar pe termen mediu exista planuri de extindere la o echipa de 200 de angajati, specializati in domeniul dezvoltarii si testarii de software.

Noul centru Porsche Engineering va fi amplasat in componenta office a destinatiei mixte Iulius Town Timisoara, care include o varietate de facilitati. Servicii medicale, o gama larga de magazine, cinematograf multiplex, centru de fitness, diverse optiuni pentru pauza de pranz si un parc se numara printre dotarile menite sa imbunatateasca echilibrul vietii angajatilor.

Porsche Engineering Romania este o subsidiara detinuta in totalitate de Porsche Engineering Group GmbH si este complet integrata in reteaua globala Porsche Engineering, care are 1.500 de angajati pe tot globul, in Germania, Republica Ceha, Romania, Italia si China.

Despre United Business Center Timisoara

United Business Center Timisoara este parte din cel mai amplu proiect de regenerare urbana din Romania, Iulius Town. Cu trei cladiri de birouri premium, a caror suprafata totala este de 50.000 mp inchiriabili, UBC Timisoara reprezinta o comunitate de business cu peste 30 de companii multinationale si mai mult de 5.000 de angajati, formata in decurs de doar trei ani.

United Business Center 0 este cea de-a patra cladire office din proiect si se afla in constructie. Aceasta va fi inaugurata in al doilea trimestru din 2022 si va avea o suprafata de 30.000 mp, desfasurata pe 17 niveluri. Cladirea va avea functiuni mixte, de office, retail, sali de conferinte si hub medical, adaptate in functie de dinamica pietei, si va gazdui companii IT&C si automotive. (I.P.)

Leave a Reply